29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim!

Sembol İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim!

Firma: Karden İnşaat

Proje: Symbol İstanbul

Yüzde 1 KDV uygulanan Sembol İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.



Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde inşa edilen Sembol İstanbul Rezidans 'ta konut teslimlerinin 11 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.


Bahçeşehir Sembol İstanbul Evleri 'nde minimum 88 metrekare, maksimum ise 200 metrekare alanlardan oluşan daireler bulunuyor. Proje 17 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Sembol İstanbul 'da metrekare birim fyiatı 3 bin 500 TL ile 4 bin 500 TL arasında değişiyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Satışları devam eden Sembol İstanbul'da peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Projenin A ve B blokları residence, C bloğu ise konut ve home ofislerden meydana geliyor. 


Sembol İstanbul Bahçeşehir 'in ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında; 30 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor ya da yüzde 50 teslimde ödeme seçeneği sunuluyor. 


Karden Sembol İstanbul Konutları 'nın sosyal donatı alanları; futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları,  Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, plates, oyun ve hobi odaları, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, spa ve masaj salonlarından oluşuyor. 


Sembol İstanbul iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 10

Web: www.sembolistanbul.com 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön