29 / 03 / 2024

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...



Karden İnşaat AŞ. tarafından Beylikdüzü – Bahçeşehir Tem bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Sembol İstanbul projesine ait kampanyanın süresi gördüğü ilgi üzerine uzatıldı. 2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…

3 Farklı Kampanya…

 

2015 yılında da yatırımcısına kazandırmayı hedefleyen Karden İnşaat 3 farklı kampanya ile müşterisine fırsat sunmaya devam ediyor. Yatırımcılar dilerse %25 Peşin Ödeme + 30 Ay Vade Sıfır Faiz imkanı, dilerse %25 Peşin Ödeme +%50 Teslimde ödeme imkanı yada %100 peşin + %10 İndirim imkanı çerçevesinde sunulan ödeme planlarından yararlanarak karlı bir yatırıma adım atabilecekler.

3 residence ve 1 alışveriş merkezinden oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veren konsepti ile iş ve yaşam dünyasını bir araya getirerek oluşturduğu farklı tarzı ilgi görmeye devam ediyor.


Busidence satışlarına 3.500 – 4.500 tl m2 fiyatlarla devam eden Sembol İstanbul ayrıca % 1 kdv imkânı da sunuyor. 11 ay sonra tamamı teslim edilecek proje, şu ana kadar yaptığı prim göz önünde bulundurularak %40 ile %50 oranları arasında kar marjı hedefliyor. Karden İnşaat, geliştirdiği 3 farklı ödeme sistemiyle yapmış olduğu planlama yatırımcıların göstermiş olduğu ilgi nedeni ile Ocak 2015 sonuna kadar devam edecek.


88 m2 ile 200 m2 Arasında Daireler…


Avrupa’ nın en iyi karma projesi seçilen Sembol İstanbul eşsiz mimarisi ve karma konsepti ile sunduğu projenin C bloğunda birbirinden farklı tiplerde 88 m2 ile 200 m2 arasında değişen busidence daireler yer almaktadır. Dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarıma sahip dairelerde bulaşık makinesi, davlumbaz ve elektrikli ocak standartlar arasında bulunuyor.


Eksiksiz Hizmet…


Residence hizmetlerinin bütünüyle sunulduğu Sembol İstanbul projesi, eksiksiz hizmet anlayışını sosyal tesislerinde de ortaya koyuyor. Açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, plates, oyun ve hobi odaları, spa ve masaj salonları, Türk hamamı, Fin hamamı, cafeler, çocuk oyun alanları, tenis kortları, futbol ve basket sahaları, yürüyüş ve koşu parkurları bulunan Sembol İstanbul, geniş bir alanda konumlanan sosyal tesisleri ile hizmet veriyor. 


Sembol İstanbul, konut ve ofis sahiplerinin yanı sıra çevre sakinlerine de hizmet verebilecek 17.000 m2 alan üzerine kurulu 44 mağazalık semt çarsısı niteliğinde ticari alanlarıyla da insanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir mekanı da hayata geçiriyor. 


E-5 ‘ e 5 Dakika Mesafe


Sembol İstanbul, Beylikdüzü – Bahçeşehir tem bağlantı yolu üzerinde E-5 karayoluna 800 m, havaalanına 12 km, deniz otobüslerine 4 km, Tüyap Fuar merkezine 3 km uzaklıkta olma avantajını karma konsepti ile bütünleyerek sunduğu projede farklı bir yaşamın kapılarını aralıyor…


Satış Ofisi: www.sembolistanbul.com 

444 61 10



Geri Dön