27 / 04 / 2024

Semerkand Line Bakırköy projesi Eylül 2016'da teslim!

Semerkand Line Bakırköy projesi Eylül 2016'da teslim!

Semerkand Yapı, Bakırköy'de Arap coğrafyası ve Avrupalı yatırımcılara yönelik Semerkand Line Bakırköy projesini hayata geçiriyor. Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşuyor.



Zuhuratbaba'da eski Lunaparkın olduğu 8 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselmekte olan ve toplam 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, İstanbul'da 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi'nde yerini aldı. 


TESLİMLER EYLÜL 2016'DA 

Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tiplerine yer veriyor. Teslimlerin Eylül 2016 tarihine yapılması planlanan projede inşaat oram yüzde 30'lar seviyesine ulaştı. Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, yılbaşından bu yana satışları süren projenin sunduğu ayrıcalıklı yaşam ve prestijli yatırım fırsatlarından dolayı yabancıların dikkatini çektiğini söyledi Çapan, "Beylikdüzü, Esen yurt, Bahçeşehir gibi bölgeler gelişme trendine girdi. Bu bölgeler de ciddi prim potansiyeli içerdiği için, söz konusu yerlerdeki projeleri de artık yabancı yatırımcıyı kendisine çektiğini gözlüyoruz. Bakırköy ise en merkezi konum da. İşte biz Bakırköy'deki projemizde bu gruba yönelik kriterleri sunmanın rahatlığıyla dünyaya açılıyoruz" dedi. Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Gabir Bayrak da projenin yükseldiği Bakırköy'ün çok özellikli bir yer olduğunu belirtti. Cabir Bayrak, "Bakırköy İstanbul'un tarihi ile eş değer bir tarihe sahip. Pek çok alışveriş merkezine ve caddesine ev sahipliği yapıyor. Karadan ve denizden İstanbul'un bir çok bölgesine toplu taşıma imkanları konusunda zengin imkanlara sahip" diye konuştu. 


Yeni Akit


Geri Dön