23 / 04 / 2024

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.



Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı. Şahin "İhraç çıkmaz diyorum. Velev ki çıktı, ben partimin ilkeleri doğrultusunda çalıştığımı düşünüyorum. Çıkarsa zaten bağımsız devam ediliyor" diye konuştu.

Semih Şahin den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Şahin, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği  basın toplantısında, son zamanlarda belediyenin ve kesndisini hedef alan haberlere ilişkin kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduğunu kaydetti.

Pelitözü Mahallesi'nde imar ile ilgili yapılan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söyleyen Başkan Şahin, "Şahsım adına bu bölgeden alınmış tek bir metrekare dahi yer bulunmamaktadır. Kendim ve ailem Pelitözü köyünden olduğumuzdan bahsi geçen bu alanlar atadan kalma topraklardır" diye belirtti.

Başkan Şahin, yapılan haberlerle ilgili  tazminat davası açtığına dikkati çekerek göreve başladığı tarihten bu güne kadar şeffaflık ve hukuka uygunluktan asla taviz vermediklerini ifade etti.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik'te rüşvetle arazi satışı yapmakla suçlanan avukat yakalandı!


Geri Dön