20 / 04 / 2024

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Semt Bahçekent'i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi. İhaleyi 448 milyon TL sözleşme bedeli ile Siyahkalem İnşaat kazandı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) İstanbul Esenyurt Hoşdere'de inşa edilen Semt Bahçekent projesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi düzenlendi.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından önce tasfiye edilen daha sonra ihaleye çıkarılan Semt Bahçekent'in ihalesi yapılmıştı. İhaleye 5 firmadan teklif geldi. İhaleye en yüksek teklifi Siyahkalem İnşaat vermişti. 

Semt Bahçekent i Siyahkalem inşa edecek!

448 milyon TL'lik imza

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 23 Aralık 2019 tarihinde imzalandı. Projenin yer teslimi, yüklenici firmaya bugün yapıldı. Sözleşme bedeli de 448 milyon TL olarak açıklandı. 

İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında hayata geçirilmesi planlanan Semt Bahçekent projesinin ihalesine teklif veren firmalar şu şekilde:

1- Mustafa Ekşi İnşaat - Teşekkür etti

2- İntek Konut İnşaat - 455 milyon TL

3- Siyahkalem İnşaat - 488 milyon TL

4- Güryapı Restorasyon Taahhüt - 460 milyon TL

5- Özyazıcı İnşaat - 457 milyon 643 bin 950 TL

Semt Bahçekent, Bahçeşehir’e komşu konumu, TEM Otoyolu, mevcut Atatürk Havalimanı yerine yapılacak Millet Parkı, İstanbul Havalimanı ve 3. Çevreyolu bağlantı yollarına yakın konumla yer alıyor. Proje ihaleden önce Sur Yapı tarafından yapılıyordu. 

Semt Bahçekent i Siyahkalem inşa edecek!

Emlak Konut GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından ihale edilen İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 23.12.2019 tarihinde imzalanmıştır. Projenin yer teslimi, yüklenici firmaya 24.12.2019 Salı günü yapılmıştır.

Sözleşme Bedeli : 448.000.000 TL + KDV'dir.

Semt Bahçekent ihalesine 5 dev teklif!

Telefon: 0553 036 54 72
Web: http://semtbahcekent.com.tr/

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön