26 / 04 / 2024

Semt Bahçekent'te taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Semt Bahçekent'te taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Semt Bahçekent projesinde başlayan yeni kampanya kapsamında projeden yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Semt Bahçekent projesinde yeni bir kampanya başladı. 

Satış sürecinin devam ettiği Semt Bahçekent projesinden yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projedeki konutların taksit ödemeleri ise 3. yılda başlıyor.

Semt Bahçekent projesinde 1506 konut ve 282 ticari ünite bulunuyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Yeşil alanlar, 24 saat güvenlik, çocuk oyun köyleri, botanik bahçesi, biyolojik gölet ve yeşil enerjili otoparkın yer aldığı proje konumuyla da dikkat çekiyor.

Teslimleri Ağustos 2021'de yapılacak olan Semt Bahçekent projesinde en düşük fiyat 437 bin TL olarak belirlendi. Semt Bahçekent kampanyası kapsamında bu fiyat üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor ve taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor.

Semt Bahçekent projesi; E-5'e 7 kilometre, TEM'e 8 kilometre, Halkalı-Gebze Tren Hattı'na 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Web: https://semtbahcekent.com.tr/


Geri Dön