29 / 03 / 2024

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.



Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı. Semt Kocaeli projesinde banka kredisinde “yüzde 1 peşinat ve piyasanın altındaki yüzde 0,95 aylık faiz” fırsatı ile “30 ay sıfır faiz” seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

 

Kandıra Yolu üzerinde, Yahya Kaptan’a komşu, yemyeşil oksijen deposu Çayırköy’de, inşaatı rekor sayılacak hızla ilerleyene projede toplam 280 daire bulunuyor. 

 

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “Özel peyzajlı bahçelere sahip 3+1 ve 5+1 dublekslerimiz, alçak katlı bloklarda, bölgenin doğasını müstakil bir yaşama dönüştüren konseptleriyle, ancak villa projelerinde yanıt bulabilecek beklentileri karşılıyor. Satın alırken ve yaşarken, daire maliyetleriyle sahip olunabilecek bu konfor ve ayrıcalığı, müşterilerimize daha iyi yaşatabilmek için, örnek dairemizi 5+1 bahçe dubleksi olarak hazırlayıp onlara sunduk” dedi.

 

İnşaatı 22 ayda tamamlanarak, 2019 yılı Mart ayından itibaren dairelerin sahiplerine teslim edileceği Semt Kocaeli Projesi’nde, 2+1 ve 3+1 ara kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 3+1 ve 5+1 bahçe dubleksleri de yer alıyor. 

 

Şehir merkezine 10 dakika, Yahya Kaptan’a 4 dakika mesafedeki Çayırköy’de 34 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü ile Kocaeli’nin 3. köprü ve havalimanı bağlantısına sadece 1,5-2 km uzaklıkta yükseliyor.

 


Web: www.semtkocaeli.com


Geri Dön