25 / 04 / 2024

Senur elektrikli cihazları son 3 yılda 5 ödül kazandı!

Senur elektrikli cihazları son 3 yılda 5 ödül kazandı!

Arnica markası ile mutfak aletleri pazarında yüzde 17’lik pazar payına sahip Senur, son üç yıl içinde beşinci uluslararası ödülünü kazandı...



Geçen yıl 131 milyon TL ciro elde eden Senur’un bu yıl 208 milyon TL ciro hedefi bulunuyor. Şirket, Avcılar’daki fabrikasına ek olarak Mersin’de de yeni bir yatırım için düğmeye bastı.


Arnica markası ile mutfak aletleri pazarında yüzde 17’lik pazar payına ula­şan Senur, son üç yıl içinde beşinci uluslararası ödülünü kazandı. Geçen yıl 131 milyon TL ciro elde eden Şir­ketin 2013 için ciro hedefi 208 milyar TL. Senur, Avcılar’daki fabrikasına ek olarak Mersin’de de yeni bir yatırım için düğmeye bastı.


Geçen yıl su filtreli süpürgesi Bora ile A’Disegn Awards Ödülleri’nde bi­rinci olan Arnica, bu yıl da henüz pi­yasaya çıkarmadığı ve Türkiye’de bir ilk olacak su filtreli süpürgesi ‘Sil Sü­pür’ ile aynı ödüllerde ‘Altın Tasarım’ dalında ödüle layık görüldü. 


Son üç yıl içinde uluslararası dalda beş ödüle la­yık görüldüklerini söyleyen Senur Yö­netim Kurulu Başkam Serhan Akın, “Ciromuzun yüzde 5’ini Ar-Ge’ye ya­tırırız. Bu altın kuralımızdır. Meyvele­rini de art arda layık görüldüğümüz ödüllerle alıyoruz” dedi.


Ekonomist


Geri Dön