28 / 03 / 2024

Seramiksan, Amber ile geometrik tasarımları evlere taşıyor!

 Seramiksan, Amber ile geometrik tasarımları evlere taşıyor!

Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor




Teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, parlak serisinin dekor ürünleri arasında yer alan Amber ile geometrik tasarımları ev dekorasyonuna taşıyor. Siyah’ın asaletini altın yaldızın ihtişamı ile bir araya getiren Seramiksan, farklı beğenilere dekorasyonda özgürlük sunmaya devam ediyor.


Teknoloji, ürün çeşitliliği ve üretim kapasiteleri açısından seramik sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Seramiksan, seramik üretiminde ilklere imza atmayı sürdürüyor. Farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla dikkat çeken marka, dünya trendlerini yakından takip ediyor ve yükselen trendler doğrultusunda serilerini geliştiriyor. Tüketicilerine “İyi tasarım herkesin hakkı” sözünü veren Seramiksan, Amber dekorları ile de yaşam alanları için estetik çözümler sunuyor.

Seramiksan’ın Amber dekorları, gri rengin uyumunu altın yaldız ve siyah ile dikkat çekici bir hale getiriyor. Geometrik tasarımı ve parlaklığıyla dikkat çeken dekorlar, yaşam alanlarına hareketli bir görünüm kazandırıyor.


20x60 seçeneklerinde parlak olarak üretilen Amber Dekor, banyo ve ev dekorasyonuna asil bir görünüm sağlıyor. Amber dekorların; siyah, beyaz, kırmızı ve gri seçenekleri bulunuyor.

Fiyat ve Ürün Bilgileri

20*60 parlak serisi ( beyaz-gri)- 31,70 TL/m2

20*60 parlak serisi (siyah-kırmızı)- 39,30 TL/m2

20*60 amber dekorlar ( beyaz-gri-siyah-kırmızı)- 24 TL/ad



Geri Dön