29 / 03 / 2024

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.



Seramiksan, dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı olan CERSAIE’de, yeni sezona ait 60*120 ve 120*120 ebatlarının ihtişamını sergilediği karo ve vitrifiye ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.


26 - 30 Eylül 2016 tarihlerinde seramiğin dünya başkenti Bologna'da bu sene 33.'sü düzenlenen CERSAIE seramik sektörü profesyonellerini ve temsilcilerini bir araya getirdi.


Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi estetik tasarımlarıyla birleştiren Seramiksan, dijital teknolojiyle üretilen ahşap, doğal taş ve mermer efektli yeni yer ve duvar karolarını sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Cersaie Fuarı için özel olarak ürettiği 120*120 ve 60*120 ebatlarında Kripton, Venüs serileri ile kaliteli ve özgün tasarım anlayışını bir kez daha ön plana çıkartan Seramiksan, farklı zevklere yönelik estetik tasarımlarını CERSAIE'de sergiledi.


Seramiksan vitrifiye grubunda da iddiasını yineledi. Rimles klozet gruplarını, farklı model lavaboları ve doğaya duyarlı fonksiyonel yeni ürünlerini CERSAIE'de sektör profesyonellerine sundu.


Türk seramik sektöründe teknolojik yenilikler ve tasarım üstünlüğüyle dünya markası olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Seramiksan, sergilediği yeni seri karo ve vitrifiye ürünleri ile ziyaretçilerden tam not aldı.



Geri Dön