26 / 04 / 2024

Seramiksan doğanın dinginliğini evlere taşıyor!

Seramiksan doğanın dinginliğini evlere taşıyor!

Seramiksan, iyi tasarım herkesin hakkı anlayışıyla ev dekorasyonuna yeni renkler ve dokular katmak isteyenlere benzersiz ürünler sunmaya devam ediyor. Seramiksan yeni serileri ile özellikle yazlık dış meknlar, bahçe ve balkonlar için ideal seçenekler sunu



Seramiksan, iyi tasarım herkesin hakkı anlayışıyla ev dekorasyonuna yeni renkler ve dokular katmak isteyenlere benzersiz ürünler sunmaya devam ediyor. Doğal taşların seramiğe yansıması olan Bodrum Kayrak ve Kanyon, doğanın güzelliğini yaşam alanlarına taşıyor. Seramiksan yeni serileri ile özellikle yazlık dış meknlar, bahçe ve balkonlar için ideal seçenekler sunuyor.

İlkleri ve tekleri ile seramik sektörünün öncü markaları arasında yer alan Seramiksan, dünya trendlerini yorumlamaya devam ediyor. Farklı beğenilere yönelik ürün gamıyla göz dolduran Seramiksan, evlerini doğal taş görünümüyle dekore etmek isteyenlere iki yeni seri sunuyor.

Yalnızca Seramiksan tarafından rotodigit teknolojisi kullanılarak üretilen Digiart karoların yeni serileri Bodrum Kayrak ve Kanyon, estetik tasarımı ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor. Doğal taş görünümlü yeni seriler, özellikle yazlık meknların dekorasyonunda, bahçe ve balkonlarda, solanların duvarlarında estetik bir görünüm yakalamak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor.

Seramiksandan Doğanın Dinginliğini Evlere Taşıyan Seriler

Doğallığın huzur veren görüntüsünün seramiğe yansıması olan Kanyon serisinde, dijital baskının rölyef üzerindeki etkisiyle mat ve yumuşak bir görünüm elde ediliyor. Tasarımıyla dikkat çeken karolar, doğadaki renklerine uyumlu olarak bej ve gri renklerinde üretiliyor.  Üç boyutlu bir efekt tercih edenlere ise Kanyon Rölyef Koyu Bej, Kanyon Rölyef Koyu Gri, Kanyon Colormix Bej ve Kanyon Colormix Gri renklerinde seçenekler sunuluyor.

Seramiksanın Bodrum Kayrak serisinde de taşların doğal güzelliği yeniden yorumlanıyor. Bodrum Kayrak; özellikle Bodrum, Foça gibi kıyı bolgeleri ile Ege ve Akdeniz adalarında yaygın olarak evlerin bahçelerinde uygulanan, bölgenin taş ve kaya yapısına uygun malzemelerin, deniz veya akarsu kenarından toplanan küçük taşlarla renklendirilerek elde edilen bir döşeme şekli. Seramiksan, yeni Bodrum kayrak serisi ile klasik kare formdan uzaklasarak karoya verilen yeni bir formla döşeme sekiline de yeni bir tarz getiriyor. Bu seri ile Ege mimarisinin şıklığını ve zarafetini evlerin,  butik otellerin ve yazlıkların teras, bahce ve havuz kenarlarına tasırken aynı zamanda sadece Seramiksan tarafından kullanılan Rotodigit teknoloji ile de gerçeğinden ayırt edilemeyecek görüntüleri karoda tüketicilerin beğenisine sunuyor. Seramiksan üstün digital baskı teknolojisini bu seride de en iddialı şekli ile mekanlara taşıyor. Üç boyutlu görünümüyle dekorasyonda sınırları zorlayan Bodrum Kayrak, sırlı porselen olarak üretiliyor.

 


Geri Dön