28 / 03 / 2024

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.



Türk seramik sektöründe ileri teknolojisi ve tasarım üstünlüğüyle ilklere imza atan, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Seramiksan, 2017 koleksiyonunu Unicera Fuarı’nda sundu. Tüm yaşam alanları ve kamusal alanlar için geniş ürün yelpazesine sahip olan Seramiksan, Unicera’da ilk defa sergilediği ürünlere sektör temsilcileri ve ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.


Seramiksan’ın teknoloji ve tasarım farkı ile 60x60, 60x120 ve 120x120 ebatlarında ürettiği unglazed porcelain (sırsız porselen) ürünler Unicera Fuarı’nda ziyaretçilerden tam not aldı. Yüksek standartlarda üretilen bu karolar, uzun yıllar boyunca sağlamlığını korurken özellikle çok yoğun yaya trafiği olan havalimanları, istasyonlar, metro sistemleri ve AVM’lerde kullanılmak üzere tasarlandı. Türkiye’de ilk defa Seramiksan tarafından nano teknoloji ile üretilen ürünlerin yanı sıra mat, parlak ve full lappato ürünlerini de fuarda sergiledi. Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden vitrifiye üretebilen Seramiksan’ın farklı renk ve modeldeki vitrifiye gurubu da büyük beğeni topladı.


Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar: “Güçlü AR-GE çalışmalarımız sonucu imza attığımız 2017 koleksiyonumuzu amacına son derece uygun olarak hazırlanmış muhteşem bir stand ile Unicera İstanbul Seramik, Mutfak, Banyo Fuarı’nda sektör profesyonellerinin ve ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Bu yıl da Unicera Fuarı’na katılım oldukça yoğundu. Ziyaretçilerin ürünlerimize yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. Unicera Fuarı’nın ardından Almanya’nın Frankfurt şehrinde 14 – 18 Mart tarihlerinde düzenlenen ISH 2017 Fuarı’na katılıyoruz. Kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi etkileyici tasarımlarla birleştiren vitrifiye serilerini sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerle buluşturacağız.” dedi.




Geri Dön