20 / 04 / 2024

Serdar İnan, 3 altın proje 3 altın formül; Aslı-Bahçe, Terrace Mix ve Terrace Tema'yı açıklıyor!

Serdar İnan, 3 altın proje 3 altın formül; Aslı-Bahçe, Terrace Mix ve Terrace Tema'yı açıklıyor!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan; '3 altın proje, 3 altın formül' dediği Asl-ı Bahçe, Terrace Mix ve Terrace Tema'yı basın toplantısında açıkladı. Asl-ı Bahçe, Terrace Mix ve Terraca Tema lansmanını www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi



İnanlar İnşaat 3 altın proje basın lansmanını izlemek için tıklayın!

Serdar İnan, konut projelerini aştı; İstanbulun değerine odaklandı!

Terrace konseptinde gerçekleştirdiği konut projeleri ile sektörde yer edilen İnanlar İnşaat, düzenlediği basın toplantısında Kartal, Esenyurt ve Küçükçekmecede olmak üzere üç projeyi bir arada açıkladı. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan da bu konutlara nasıl sahip olunacağı ile ilgili tamamen kendine özgü üç yöntemi de kamuoyu ile paylaştı.

Kanal İstanbul ve Yeni İstanbul projelerine teklif ettiği 30 milyar dolarlık rakamla Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın dahi dikkatini çeken Serdar İnan, düzenlediği basın toplantısında, İnanlar İnşaat projelerinde kullanılacak üç altın formülü özetledi. Bunlara ilave olarak İstanbulun marka kent ve dünya başkenti olması için yapılması geren 21 projesinin olduğunu dile getiren İnan, Eğer İstanbul dünya başkenti olmazsa bunda önce biz mimarlar, sonra sizi basın mensupları ve en sonra da insanlarımız gelir diye konuştu.

İstanbulun geleceğine çok inandığı her sözünden belli olan İnan, İletişim çağının sonuna geldik. Maya takvimine göre bu yılla birlikte iletişim çağı bitiyor. Ondan sonra gelen ise dürüstlük ve hoşgörü çağı, yani Altın Çağ. Artık dürüstlük opsiyonel değil, mecburi. Herkesin her davranışı kontrol altında, dolayısıyla mecburen dürüst olacağız diye konuştu.

İnsanlara hem rahatlıkla ev sahibi olmalarını sağlıyoruz hem de ödemelerini nasıl kazanacaklarının yolunu gösteriyoruz diyerek sözlerine devam eden İnan,  Artık emlak almak da kolay, para sahibi olmak da. Herkesi emlak alımında zorlanılan seçenek duraklarından alıp, alım gücünün arttığı diyarlara götüren İnanlar Ekspresi kalkıyor. Artık Türkiyenin gelişen emlak pazarı gelirinden payınızı alın. Hiç uygulanmamış 3 satış metodunu açıklıyoruz dedi.

ALTIN FORMÜLLERİNİ AÇIKLADI

İLK FORMÜL: ALDIKÇA KAZAN, ALDIRDIKÇA KAZAN

3 aylık özel süre ile formüllerini açıklayan İnan, detayları şöyle anlattı, Satın aldığınız İnanlar projesinde, sizden sonra alım yapan dostlarınız imzaladığı sözleşmelere referans olan sizin isminizi yazdığında siz dairenin değerinin % 1,2sini, onun altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin % 0,8 ini, onun da altında bir önceki müşteriyi referans gösteren başka müşterinin yapacağı alışverişin % 0,6sını kazanıyorsunuz. Aldıkça kazan, aldırdıkça kazan formül uygulama süresi ve sayısı limiti içinde kazandığı yüzdeleri ister kendi borcundan düşürmeye, isterse nakit olarak alışveriş tamamlanınca almaya hak kazanıyor. Üstelik vergisini İnanlar ödüyor. Böylece İnanlardan aldığı gayrimenkulü alınan referanslar ölçüsünde, hiç para ödemeden alma imkanı dahi kazanabiliyor. Baştan ödediği paranın büyük kısmını, ev sahibi yaptığı dostlarının sayısı doğrultusunda kendi isteğine bağlı olarak ya geri alıyor ya da borcuna saydırıyor dedi.

Sistemin saadet zincirine benzetmesine cevap veren İnan, Burada ortada bir ürün var, en önemli ayırt edici özelliği o. Ondan sonra bunu sınırlı sayıda tutuk. Yani sonsuza kadar devam etmiyor. Bu yöntemi Terrace Mix projemizde uygulayacağız diye konuştu.

İKİNCİ FORMÜLLE ESKİ EVLER YENİ EVLERE DÖNÜŞÜYOR

İkinci formülü ise eski ev ile yeni evin değişimi olarak özetleyen İnan, Sorunu olmayan, eski evinize ekspertiz yaptırarak sizin hesabınıza yazıyoruz. İnanlar projesindeki eviniz bitene kadar evinizde oturmaya devam ediyorsunuz. Yeni eviniz bitince de taşınıyorsunuz. Kullanmadığınız, satışına zaman ayıramadığınız, nasıl satacağınıza karar veremediğiniz İstanbul içindeki gayrimenkullerinizi sizin için değerliyoruz. Getirilen gayrimenkullerin satılabilinir olması, mülkiyet ve imar sorunu olmaması ve belirlenen kriterlere uyması gerekiyor. Birde eski evinizin bedeli yeni alınan evin değerinin yüzde 55ini geçmemeli şeklinde konuştu.

TÜM SERMAYEYİ KONUT SEKTÖRÜNE ÇEKMEYİ PLANLIYOR

Elindeki birikimi bir konut almaya yetmeyen, ama bunu da konutta değerlendirmek isteyenler içinde yeni bir formül ürettiklerini belirten İnan, Borçlanmadan bir konut projesinde yer almak isteyenler gelip paralarını yatırıyor ve paralarının yettiği kısmına ortak oluyorlar, Hiçbir yere borçlanmıyor ve senet imzalamıyorlar. Kredi ödemiyorlar. Proje bitince de ya satıyor, ya biz onlar adına satıyoruz ya da diğer kısmını alıyorlar. Yani bir konut alamayan, belli metrekarelere sahip oluyor. Bu ödeme şekli de Terrace Mix projesi için geçerli diye konuştu.

Açıklamaları devam eden İnan, İnanlardan ev yerine M2  (belli bölgedeki belirlenmiş  dairelerden hisse) alabileceksiniz. Alın diyoruz. Projenin liste fiyatı üzerinden yapılan iskontolarıyla birlikte ortalama bir bölgedeki M2 proje değeri tespit edip tespit edilen bu ortalama M2 değeri üzerinden daire 1M2den az olmamak koşuluyla istendiği kadar hisse alınır. İleride istenirse gene günün ortalama değerinden ilave edilebilinir, ne zaman arzu edilirse eldeki M2 ile mevcut dairelerden biri alınabilir. Başta imzalanan şerefiyeli daire fiyat listesine göre, şerefiyesi ortalamadan fazla bir yer seçilir ise aynı oranda fazla M2 verilir, şerefiyesi ortalamanın altında bir yer seçilir ise aynı oranda daha fazla bir yer alınabilinir şeklinde konuştu.

Hüseyin Belibağlı / Emlakkulisi.com


Geri Dön