19 / 04 / 2024

Şerifali Ünver Residence 'da Mayıs'ta teslim: 325 bin TL!

Şerifali Ünver Residence 'da Mayıs'ta teslim: 325 bin TL!

Firma: Ünver İnşaat

Proje: Ünver Residence

Ünver İnşaat tarafından Şerifali 'de konumlandırılan Ünver Residence projesinde fiyatlar 325 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirilen  Ünver Residence  projesi Şerifali'de yer alıyor. Arsa alanı 2 bin 600 metrekare olarak belirlenen Ünver Residence,  Ünver İnşaat  girişimi ile yükseliyor. Tek blok halinde tasarlanan Ünver Residence projesi 14 kattan meydana geliyor. 


İçerisinde 36 adet konutun yer aldığı Ünver Residence projesinde bulunan tüm daireler 3+1 tipinde inşa edildi. Projede yer alan tüm daireler standart olarak 165 metrekare büyüklüge sahip. Ünver Residence projesinde bulunan daireler 325 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Banka kredisi kullanılarak daire alınabilen Şerifali Ünver Residence projesinde bunun için daire tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak ödemek gerekiyor. Satış işlemlerinin Century21 A Plus Gayrimenkul  tarafından gerçekleştirildiği Ünver Residence'da güvenlik, otopark, fitness center ve bahçe alanları gibi sosyal alanlar mevcut durumda.



Telefon: 0216 594 76 07

Web adresi:http://www.century21.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön