19 / 04 / 2024

SERKAP Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hanifi Mutlu seçildi!

SERKAP Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hanifi Mutlu seçildi!

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı’nı seçti.



SERKAP’ın 2015-2017 dönemi Yönetim Kurulu’na, Yüksel Seramik markasını da bünyesinde barındıran Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu başkanlık edecek.


Merkezi İstanbul'da olan ve Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemesi üreten kuruluşları aynı çatı altında toplama amacıyla 1996 yılında kurulan SERKAP, her iki yılda bir yaptığı Genel Kurul Toplantısı’nın sonuncusunu 3 Nisan 2015, Cuma günü gerçekleştirdi.


SERKAP Genel Kurul Toplantısı’nda öncelikle 2015-2017 dönemi SERKAP Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi. Ardından Yönetim Kurulu’nda başkan seçimi için oylama yapıldı ve Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu SERKAP’ın 2015-2017 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.


Genel Kurul’da yapılan oylamada, Ece Ceylan Baba Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Ali Ercan Muhasip Üye, Ahmet T. Yamaner, Ferdi Erdoğan, Bülent Zıhnalı, İlter Yurtbay, Erol Hacıoğlu ise Yönetim Kurul Asil Üyesi olarak seçildi.


Hanifi Mutlu, 1978’de ortak olduğu, 2008’den itibaren Mutluhan Holding bünyesinde faaliyetini sürdüren Yüksel Seramik markasının her geçen yıl kapasitesini arttırarak üretimini 3.5 milyon m²’den 12,5 milyon m²’ye çıkaran ve yeni teknolojik yatırımları ile sektöre katkıda bulunmaya devam eden başarılı iş adamı olarak tanınıyor.


Hanifi Mutlu, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstlendiği SERKAP’ın, Türk seramik kaplama malzemeleri alt sektöründeki üretici kuruluşları bir araya getirmek, üreticiler ve çalışanlarına mesleki, sosyal ve ekonomik yönlerden rehberlik etmek, küresel rekabetin getirdiği koşullarda üyelerinin rekabetçi şekilde yapılanmalarına yönelik ortak işbirliği alanları yaratmak ve sinerjik sonuçlara yönelik ortak eylemler organize etmek gibi hedeflerine yönelik çalışmalara imza atacak ve SERKAP Yönetim Kurulu ile birlikte Türk seramik sektörünü daha iyi konuma getirmeye çalışacaktır.


Hanifi Mutlu kimdir?



Geri Dön