24 / 04 / 2024

Serli Sarıcılar ilk mağazasını Teşvikiye’de açıyor!

Serli Sarıcılar ilk mağazasını Teşvikiye’de açıyor!

İstanbul Moda Akademisi’nin yetiştirdiği genç yeteneklerden Serli Sarıcılar özgün tasarımlarının yer aldığı mağazasını 14 Temmuz’da Teşvikiye’de açıyor.



Serli Sarıcılar markası adı altında oluşturduğu tasarımlarını moda severlerle buluşturmaya hazırlanan Serli Sarıcılar her zevke uygun ürünleri ve kişiye özel tasarımları ile adından söz ettirecek.

 

Serli Sarıcılar koleksiyonu, farklı olmak isteyenlerin tercihi olacak. Minik abartılar, küçük kumaş oyunları ve bolca aksesuarın kullanıldığı tasarımlar her kesime hitap ediyor. Açılışa özel hazırlanan yaz koleksiyonunda şifon elbiseler, etekler, sırt dekolteli bluzlar ve pantolonların yanı sıra kemer ve bileklik gibi aksesuarlar da yer alıyor.


Canlı renklerin ön planda olduğu koleksiyonda, renkli olmak istemeyenlerin tercih edeceği koyu ve pastel tonlar da mevcut. Özellikle bu senenin moda renklerinin kullanıldığı ürünler favoriler arasında. Hem şık hem de günlük kombinasyonlarda rahatlıkla kullanılabilecek ürünlerin bulunduğu mağaza moda tutkunlarının uğrak yeri olacak. 


Farklı metal aksesuarların derilerle birleştiği aksesuarlar arasında yer alan neon renkli derilerle hazırlanmış bileklikler ve kolyeler günün trendlerini yakalamanız konusunda size fazlasıyla yardımcı olacak. Sadelikten yana olanlara ise farklı deri alternatifleriyle hazırlanmış aksesuarlar sunuluyor. Bunların dışında el işçiliği ile hazırlanmış farklı model babet tasarımları müşterilerin beğenisine sunulurken arzu edenler satın alacakları babetleri istedikleri renkte tasarlatabilecekler.   


Serli Sarıcılar, Teşvikiye’de açtığı yeni mağazasında hazırgiyim koleksiyonlarının yanı sıra kişiye özel tasarım hizmeti de verecektir.  


Serli Sarıcılar


İstanbul Moda Akademisi’nden mezun olan Serli Sarıcılar çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonel boyuta taşımak istedi. Öğrenciliği sırasında Zara ve H&M gibi modanın öncü markalarına koleksiyon hazırlayan Sarıcılar, özgün tasarımlarını sergileyebileceği bir mağaza açmaya karar verdi. Serli Sarıcılar, kişiye özel tasarımın yanı sıra styling ve alışveriş danışmanlığı hizmeti de vermektedir. 


Prof Dr. Orhan Ersek Sokak No:28

Teşvikiye-Nişantaşı İstanbul


https://www.facebook.com/#!/SerliSaricilar 

https://twitter.com/#!/Serli_Saricilar



Geri Dön