20 / 04 / 2024

Serrapark Konutları'nda genel kurul toplantısı yapıldı!

Serrapark Konutları'nda genel kurul toplantısı yapıldı!

376 konutluk Serrapark Konutları'nın 2014 yılı genel kurulu yapıldı. Konevi Kültür Merkezindeki genel kurul toplantısına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kooperatifin üyeleri katıldı...



Meram Belediyesi öncülüğündeki 376 konutluk Serrapark Konutları'nın 2014 yılı genel kurulu yapıldı. Konevi Kültür Merkezindeki genel kurul toplantısına Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kooperatifin üyeleri katıldı. 


Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce bir konuşma yapan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, "Belediye olarak bu dönemde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 binin üzerinde konut başlattık. Serrapark Konutları da ilk başlattığımız konut projeleri arasında yer alıyor. Daireler hızla tamamlanıyor ve vatandaşlarımız modern konutlarda ikamet etme imkanına kavuşuyor. Yeni Belediye hizmet binamız ile Antalya çevre yolunu birbirine bağlayan Çakılharmanlar Caddesinin genişliğini imar planında 17 metreden 40 metreye çıkardık. 


Bu yol hizmete açıldığında vatandaşlarımızın gayrimenkulleri daha da değerlenmiş olacak" dedi. Alaaddin ile Antalya Çevre Yolu arasındaki alanın revizyon imar planı çalışmasını 1 Kasım 2013 itibariyle başlattıklarını vurgulayan Başkan Kalaycı, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteklediği bu çalışma; 31 mahalle ve yaklaşık 8.5 milyon metrekarelik bir alanı kapsıyor. İlk etabı Muhacir Pazarı çevresi; ikinci etabı Larende Caddesi ile Ahmet Özcan Caddesi arası ve 3. etabı ise Ahmet Özcan Caddesi ile Antalya Çevre Yolu arasındaki alandır" şeklinde konuştu.


Yeni Haber Gazetesi 


Geri Dön