19 / 04 / 2024

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Seven Life Pendik’in temeli atıldı!

Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı.



Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik’in temeli atıldı. 18 ay içinde teslimi planlanan butik projede 60 adet 2+1 ve 20 adet de 3+1 tipte daire yer alıyor. Farklı mimarisi ile bulunduğu lokasyonun en prestijli yapılarından olmaya aday Seven Life Pendik’te fiyatlar 260 bin TL’den başlıyor. 


Aydos Ormanlarının eteğinde yükselen Seven Life’ta inşaat süreci temel atılmasıyla başladı. Her yere yakın konumuyla dikkat çeken proje, E-5’e 4 dakika, marina’ya 12 dakika, Marmara Hastanesi’ne 3 dakika, sahile, Via/Port AVM’ye ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise yalnızca 10’ar dakikalık mesafede yer alıyor. 


Hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayışında olanların, avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olabileceği Seven Life Pendik’te 2+1 dairelerin fiyatları 260 bin TL ile 330 bin TL arasında değişirken, 3+1 dairler ise 310 bin TL’den başlıyor. Şehrin merkezinde doğa ile baş başa olmayı tercih edenlere keyifli ve huzurlu bir yaşam vaad eden Seven Life’ta yeşil alan, yürüyüş parkuru, süs havuzu, kapalı otopark, kafeterya, spor salonu ve çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar standart olarak yer alıyor. 


40 aya varan vade seçenekleri ve peşin ödemelerde indirim avantajı sunulan proje hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.sevenlifependik.com adresini ziyaret edebilirler. 


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer alan 


Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat, Varyapı ve Kumantaş Yapı ortaklığında 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Seven Life Pendik'in temeli atıldı. 18 ay içinde teslimi planlanan butik projede 60 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 tipte daire yer alıyor. Projede fiyatlar 260 bin TL ile 330 bin TL arasında değişiyor. 


Ekonomist 



Geri Dön