20 / 04 / 2024

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.




Turizm sektöründe yaz aylarında yaşanan hareketlilik anık kış sezonuna da yansırken, erken rezervasyon İndirimleri turizm sektörünü canlandırıyor. 


Özellikle kış sezonunda yurt dışı seyahatlerini tercih edenler için farklı rotalarda birçok özel konaklama seçeneği sunuluyor. Türkiye'nin İnanç turizminde tanınan ismi Şiar Turizm de yurt dışı turlarında erken rezervasyon İndirimleriyle seyahat severlere birçok indirimli fırsat sunuyor. 


Şiar Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet AH Menteşe konuyla ilgili olarak şunları dile getiriyor; "Turizm sektörü Türkiye'de genellikle yaz aylarında yükselişte oluyor. Dolayısıyla da sektör rakamlarının yazın artışa geçtiği görülürken; kış aylarında bu rakamlar yaz aylarına göre azalıyor. Bunun önüne geçebilmek İçin de erken rezervasyon indirimlerinin kış ayları için de sunulması gerekiyor. 

2014 yılı İçinde 2015 kış ayına rezervasyon yaptıran birçok misafirimiz kış tatillerinde İstedikleri yerlere uygun fiyatlara seyahat ediyor. Önümüzdeki aylarda özellikle yun dışında tatil yapmak İsteyenler için biz de şimdiden erken rezervasyon İndirimlerimizi duyurmaya başladık." Uygun Fiyatlara Dünyanı Gezin Kış aylarında dünyanın en gözde tatil lokasyonlanna özel sunulan İndirimleri takip edenler dünyayı geziyor. Şiar Turizm kalitesiyle erken rezervasyonlardan faydalanan tatil tutkunları 2015 yılında da unutulmaz anılara imza atıyor. Şiar Turlzm'ln erken rezervasyonda fırsatlar sunan yurt dışı turları; Dubai'de 4 Gece 5 Gün 399 €, Klasik İtalya 7 Gece 8 Gün 449 €, İspanya 4 Gece 5 Gün 349 €, Kudüs 3 Gece 4 Gün 595 €. Bangkok & Pattaya 4 Gece 5 Gün 749 0dan başlıyor. 

Zafer


Geri Dön