27 / 04 / 2024

Seyhan'da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm yapılacak!

Seyhan'da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm yapılacak!

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, "Türkiye'nin en büyük ve en süratli tamamlanan kentsel dönüşüm çalışmasında bizim imzamız var. Seyhan'da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmasını başlatacağız...



Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, "Türkiye'nin en büyük ve en süratli tamamlanan kentsel dönüşüm çalışmasında bizim imzamız var. Bu anlamda yeni dönemimizde de Seyhan'da ihtiyaç duyulan her mahalleye kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmasını başlatacağız. Belki herkes kullanıyor ancak, 'yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' ifadesini Adana'da bu konuda kullanmak en çok bizim hakkımızdır" dedi. 



Tüm şehit ailelerine ÜCRETSİZ EV 


Kutsal vatan toprağının bekçiliğini yaparken, hiç tereddüt etmeden şehadete yürüyen Mehmetçiğimizin ailelerini hiç bir zaman unutmadık. Vatan ve bayrak için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimizin bize emaneti olan ihtiyaç sahibi ailelerine ücretsiz konut vereceğiz. 


MODERN KAPALI SEMT PAZARLARI 


"Hizmet dönemimiz boyunca, şimdilik 18 ayrı mahalleye hitabedebilecek kapasitede 6 ayrı Kapalı Semt Pazarı inşa edildi. Yeni hizmet döneminde Seyhan'daki tüm semt pazarlarını 'kışın yağmurdan, yazın sıcaktan koruyacak' Modern Kapalı Semt Pazarları haline getireceğiz." Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk; AZİMLE ÇALIŞTIK BİRLİKTE BAŞARDIK "Göreve gelirken, 'Seyhanlı efendi biz hizmetkar olacağız' demiştik. Seyhanlının bize verdiği destek sayesinde hep 'insan merkezli, adalet eksenli' hizmet anlayışı sergiledik. 


Seyhan'ı ilklerle, enlerle ve rekorlarla tanıştırdık." 'Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için' ortaya koyduğumuz eserlerle görüldü ki bugüne kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Bu başarının altında Seyhan'da yaşayan herkesin imzası var. Azimle çalıştık, birlikte başardık" Kınasiyeyanlımı "İlk, orta ve lise seviyesinde eğitim görüp, ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilere temel kırtasiye malzemeleri ücretsiz olarak verilecektir." Emekliler Lokali Emeklilerimizin hobi amaçlı kurslara katılarak sosyal faaliyetlerde bulunarak keyifli zamanlar geçirebileceği lokal Türkiye'ye örnek olacak. 


TAZİYE EVLERİ KURULACAK 


Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, "Sosyal belediyecilik insanların hayatlarının her anında onların yanlarında olmayı gerektirir. Bu anlamda Seyhanlıların en acılı zamanları olan cenazelerinde yanlarında olup, acılarını paylaşmayı ihmal etmedik. Seyhan'da sizlerin desteğiyle başlayacak yeni hizmet döneminde de ihtiyaç duyulan her mahalleye bugüne kadar yaptıklarımıza ek olarak yeni taziye evleri inşa edeceğiz" diye konuştu. 


Milat Gazetesi 


Geri Dön