23 / 04 / 2024

Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Aljıbaz ve Asem Shakakı ortaklığında kuruldu.





Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Güngören’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Aljıbaz ve Asem Shakakı ortaklığında kuruldu. 


Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:

1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. ? 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü inşaat taahhüt işleri konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 8-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistlik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 9-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek,proje ve uygulamalarını yapmak 10-Her türlü gayrimenkul konularında danışmanlık yapmak,eğitim vermek,seminerler toplantılar düzenlemek.


Shak Baz Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: A.Nafiz Gürman Mah.A.Kutsi Tecer Cad.İnan Blkl.B 1/2/1. Güngören 


Geri Dön