29 / 03 / 2024

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri İstanbul’da iki yeni mağaza açtı!

Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da iki yeni "deneyim" mağazası açtı. Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunuyor.



Siemens Ev Aletleri,  Ankara  ve İzmir’den sonra İstanbul’da da yeni nesil "deneyim" mağazalarını hizmete açtı. İstanbul’da en büyük deneyim alanı olan Skyland İstanbul bünyesinde bulunan HOM Design Center ile aynı anda açılan Vadistanbul mağazası, tüketicilerin Siemens Ev Aletleri’nin zengin ürün çeşitliliğini, tasarımlarını ve teknolojilerini deneyimleme fırsatı sunarken, tüketiciyle birebir teması kolaylaştıran görüşme alanı bulunuyor.

Siemens Ev Aletleri, tüketicilerin Siemens'in ileri teknoloji ürünlerine daha yakın olmalarını katkı sunmak için deneyim mağazalarını çoğaltıyor. Türkiye’de ilk, dünyada ikinci olma özelliğine sahip Ankara’daki deneyim mağazasının ardından  İzmir  mağazasını hizmete açan Siemens Ev Aletleri, İstanbul’da da Skyland İstanbul bünyesindeki HOM Design Center ve Vadistanbul mağazalarını tüketicilerle bir araya getirdi. Beyaz eşya sektörünün başarılı isimlerinden Simport ev sahipliğinde HOM Design Center mağazasında gerçekleştirilen açılış törenine, BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın, Siemens Satış Başkan Yardımcısı Haluk Çelebioğlu ve BSH Türkiye Pazarlama Direktörü Hilal Eksel Merter’in yanı sıra önde gelen mimarlar ile Siemens bayileri katıım sağladı.

Açılışta konuşmalarda bulunan HOM Design Center mağazasının deneyim mağaza konseptinde Türkiye’nin 2. en büyük, İstanbul’un ise en büyük mağazası olduğunu kaydeden Siemens Satış Başkan Yardımcısı Haluk Çelebioğlu “Müşterilerimiz artık mağazalarda ürünlere bakmanın ötesinde dokunup teknolojilerini yaşamak ve hayatlarına nasıl entegre edeceklerini görmek istiyor. Bizler de hem Türkiye’de hem de dünyadaki mağazalarımızdan aldığımız tüketici iç görüleriyle yeni nesil mağazalarımızı özel olarak tasarladık. Tüketicilerimiz Siemens’in zengin ürün çeşitliliğini, ürün özelliklerini, yenilikçi teknolojilerini daha geniş alanlarda deneyimleyerek satın alma imkanı bulacaklar” ifadelerini kullandı.

Siemens Ev Aletleri’nin 300 metrekarelik alan üzerinde bulunan HOM Design Center ve 125 metrekarelik alana sahip Vadistanbul mağazasında canlı mutfak, kahve deneyim alanı, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge deneyim alanı, Home Connect (bağlı ürünler) deneyim alanı gibi her ürün grubu için ayrı bir bölüm yer alıyor.


Geri Dön