19 / 04 / 2024

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Silifke'nin yeni imar planlarında sağlık ve eğitim alanları öncelikli!

Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. " dedi.



Silifke Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarını sürdürüyor. Akdere Mahalle Muhtarı Arif Kurt yol bakım çalışmalarının yanı sıra Akdere Mahalle merkezine park kazandıran Silifke Belediyesine teşekkür etti. Akdere Mahalle merkezine yeni yapılan parkın mahalle sakinleri tarafından beğeniyle karşılandığını ve hizmetlerden dolayı Silifke Belediyesine teşekkür ettiğini belirten Kurt, "Belediyemizin mahallemize kazandırdığı hizmetlerden memnunuz. Yol, sosyal alanlar ve parklar gibi imkanlar ölçüsünde daha birçok hizmeti hayata geçiriyor. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşanmadan çözüme kavuşturuyorlar. Mahallemizin önemli bir eksikliği olan parkımız yoktu, çok şükür o da belediyemiz tarafından tamamlandı. Çocuklarımız ve ailelerimiz şimdi bu parklarda oynarken çok mutlu oluyorlar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise imkanlar ölçüsünde her mahalleye parkların yapılacağını, çocukların ve ailelerin buralarda rahat ve huzur içerisinde zaman geçirebileceklerini kaydetti. 


Yeni imar planları çerçevesinde sağlık, eğitim ve park alanlarının öncelikli hizmet alanlarını teşkil ettiğini belirten Başkan Turgut, "Halkımızın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimizdir. Güzel hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor" dedi. 


Adana İlk Haber 


Geri Dön