26 / 04 / 2024

Silivri'nin geleceği planlanıyor!

Silivri'nin geleceği planlanıyor!

Silivri'nin geleceğini şekillendirmede önemli bir yere sahip Sahil Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazını imar Planı» ortaya çıkıyor. Belediye Başkanı Ozcan Işıklan 'Sürecin daha saydam ve daha sağlıklı olması açısından bu toplantılar büyük önem taşıyor' dedi.



Silivri'nin geleceğini şekillendirmede önemli bir yere sahip Sahil Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazını imar Planı» ortaya çıkıyor. Belediye Başkanı Ozcan Işıklan «Sürecin daha saydam ve daha sağlıklı olması açısından bu toplantılar büyük önem taşıyor» dedi. Sahil Bölgesi l 5(1)0 Ölçekli Na/ıııı imar Planı Değerlendirme Toplantısı'nın ıkıneisi geçtiğimiz gün Silivri Bckpcsi Modisbakmu nda çcrçekkşü. Sılısn Belediye Başkanı Ozcan Işıkların di katilim gtvsterclıgı toplantıda. AK Parti-O İP Meclis tselen. 

mimarlar, mühendisler, muhtarlar, oda başkanları ve teknik kadro hazır bulundu Soz konusu planın itiraza loomı olan holumlen hakkında bılgilendımk:lerde bulunulurken. katılımulann gıküş ve önerilen alındı Planın daha olgunlaşması gerek Toplantının amacını, plan sürecinin daha saydam ve daha sağlıklı olması şeklinde açıklayan Silis n Belediye Başkanı Işıklar çeşitli onenlenn de ser aldığı konuşınasında "Planlama sıırcçlen çok hızlı işlemez. Zaten önemli olan da bunun sindirilerek yapılması. Bu toplanulan yapmamızın temelinde de zaten bu yatıyor. 

Saydam bir süreç olsun. Iıeın de sizlerden gelecek önerilerin ışığında daha olgunlaşmış Nr plan ortaya çıksın istiyoruz Katılımcı bir yönetim anlayışıyla bunlan yapıyoruz" dedi Teknik bilgiler verildi Süinti Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has. SilKîi Belediyesi CHP Meclis i yesi aynı zamanda Iıııar komisyonu Başkanı Süheyl Kırkıcı ve İlan ve Proje Müdürü Benin Papıta tarafından katıhmcılara teknik konular hakkında bilgiler serildi Öneriler alındı Silis n Belediyesi Meclis Salonu nda cerçekleştınlen Silis n Salııl Bölgesi I 5(1)0 Ölçekli Nazmı İmar Planı Dcöcrlcndınııc Toplantısı nın sonunda katılımcıların goruş se önerilen alındı. 


Gazete İstanbul


Geri Dön