19 / 04 / 2024

Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi!

Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi!

Firma: Siltaş Yapı

Proje: Safir Park

Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Siltaş Yapı Safir Park projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden meydana geliyor..



Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.  Siltaş Yapı  imzasıyla İstanbul Kurtköy'de yükselen Siltaş Yapı Safir Park projesi toplamda 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Siltaş Yapı Safir Park projesi 66 daireden meydana geliyor.


Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi!


5 blok olarak tasarlanan Siltaş Yapı Safir Park projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. Proje içerisinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kapalı otopark, yürüme parkurları, kafeler ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar da mevcut. 


Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi: 


Siltaş Yapı Safir Park teslim tarihi Aralık 2013 olarak belirtiliyor. Siltaş Yapı Safir Park ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ve geri kalan ödeme için banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün.


Siltaş Safir Park daire fiyatları:


3+1'lerin tamamen satıldığı ve son 2 oda 1 salon dairenin kaldığı Siltaş Yapı Safir Park projesinde 2+1 195 bin TL, 4+1 daireler ise 315 bin TL ile 375 bin TL olarak değişiyor.



Siltaş Safir Park nerede?


Safir Park adres: Piri Reis Cad. Meşe Sk.No:8 Kurtköy/Pendik/Istanbul


Siltaş Safir Park iletişim:


Telefon: 444 0 289

Web adresi: http://siltassafirpark.com

Tuğçe ERSOY/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön