23 / 04 / 2024

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Silverline, 28. Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'ya katılacak!

Yenilikçi, çevreci ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...



Yenilikçi, çevreci  ve fonksiyonel tasarımlara imza atan Silverline Ankastre, 23-27  Şubat  tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı Unicera'da yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak...

 

1994 yılından bu yana Türkiye'de sektöründe yenilikçi, çevreci, fonksiyonel ve yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesi ile boy gösteren Silverline Ankastre,  ulusal ve uluslararası birçok markanın yeni koleksiyonlarını ortaya koyduğu Unicera'da geleceğin mutfak trendlerini yansıtan yeni modellerini sergileyecek… Her yıl sektörün yakından takip ettiği, global markaların yer aldığı ve yoğun ziyaretçi ilgisinin yaşandığı fuar da Silverline, 12. salon 1207-1208 no'lu standında  uluslararası ödüllere sahip tasarımlarını ve yeni koleksiyonlarını sergiliyor olacak.




Haber Zaman Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği TİMDER işbirliğinde düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat arasında kapılarını açacak. TÜYAP'taki fuarla ilgili TİMDER Başkanı Ertan Sapankaya şunlan söyledi: "Katılan firmalanmız yerli ve yabancı çok güzel iş ortaklıklan yapıyor. UNICERA yurtiçi ve yurtdışı katılımın arttığı, verimli ve sonuca yönelik güzel bağlantılar yaptığımız bir fuar. Yabancı firmalann sektörde yüzde 70-80 olan payını yüzde 10'lara düşürdük." dedi. 



Zaman

 


Haber Bursa Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA Fuaeı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Tesisat İnşaat Malzemecileri Demeği TİMDER'in işbirliği ile düzenlenen UNICERA28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuan bu yıl da kapılannı ziyaretçilerine açıyor. Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde 23-27 Şubat tarihleri arasında yapılacak fuarda sektörün önemli markalan bir araya geliyor. Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün dinamosu yapı sektörünü, aynı çatı altında toplayan TİMDER, UNICERA 2016'da üyelerinin yeni işbirlikleri kurabilmesi, insanların karar verme ve satın alma alışkanlıklarını takip ederek, değişen dünya ve piyasa koşullarına göre firmalarını ve ürünlerini geliştirebilecekleri çek yönlü bir ortam sağlıyor. Fuar, sergi, konferans B2B ve B2C etkinliklerinin bir arada olduğu Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği UNICERA 2016'ya 22 ülkeden 72'si yabana ve 259'u yerli olmak üzere toplam 371 firma katılacak. 


ÇEVRECİ ÜRÜNLER 


28 yıldır sürekli büyüyen, gelişen ve yenilenen UNICERA Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı'nda bu yıl tasarım, inovasyon ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan hijyenik, enerji tasarrufu sağlayan ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Yeni trendler doğrultusunda hazırlanan tasarımların birbirinden başarılı ve sürpriz lansman etkinlikleri ile ilk kez dünya pazarına tanıtılacağı UNICERA2016'da ziyaretçiler hem keyifli anlar yaşayacak hem de çevreci mesajlar ile farkındalıklarını artıracak.



Bursa Kent 


Geri Dön