19 / 04 / 2024

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 



Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, bu yaz tatil rotalarını değiştirdi. Çift, Marmaris'in Selimiye ilçesinde tatil yapmayı seviyordu. 

Posta'da yer alan habere göre; ünlü çift, bu yaz rota değişikliğine gitti. Küçük kızları Lalin’in üzerine titreyen ünlü çift, Kovid-19 salgını sebebiyle Ege’de dağ tepesinde özel havuzu bulunan ve ıssız bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kameraların sık sık göremediği ünlü çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, bu yaz Marmaris'i tercih etmedi. Sevilen çift, hem Lalin hem de koronavirüs salgını için tedbirlerini genişletti. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege de villa kiraladı!

Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Havaların ısınmasıyla birlikte villalarına gittiler. Sinem Kobal da önceki gün eşsiz manzaraları ve havuzlarını Instagram hesabından yayınladı. Çift, Ege'nin ıssız koyunda yer alan kiralık villalarında herkesten izole bir yaz tatili geçirmeyi planlıyor. 

Bu arada Kovid-19 pandemisi sebebiyle Ege'deki villaların fiyatları uçtu; herkesten izole ve özel havuz bulunan lüks villaların aylık kira bedellerinin ortalama 250 bin TL'ye ulaştığı belirtildi. 

Nazlı Çarmıklı ve Murat Gezer İstinye Park Residence'da oturacak!


Geri Dön