20 / 04 / 2024

Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi! 139 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi! 139 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Sinerji İstanbul

Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi kapsamında konut tiplerinin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor. Projede konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor



Sinerji İstanbul Residence projesi, Anadolu Yakası içinde Pendik Bölgesi'nde yükseliyor. Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Sinerji İstanbul Residence Pendik projesi,  Anadolum İnşaat  tarafından yükseliyor. Projede toplam 158 konut yer alıyor. 


12 ticari birimden meydana gelen Sinerji İstanbul Residence Pendik kapsamında 18 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. 


Pendik Sinerji İstanbul Residence satılık daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. Dairelerin alanları ise 78 metrekareden başlıyor ve 117 metrekareye kadar yükseliyor. 


Pendik Sinerji Residence ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Projede yüzme havuzu, buhar odası, dinlenme alanalrı, otopark ve oyun alanları bulunuyor. 


Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi! 139 bin TL den başlayan fiyatlar!


Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi!

Sinerji İstanbul Residence fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 139 bin liradan başlıyor ve 269 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede teslimler 2014 Haziran'da yapılacak. 


Pendik Sinerji İstanbul Evleri adres : Veli baba Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:6/1 Pendik -İstanbul


Pendik Sinerji İstanbul Evleri iletişim

Telefon:0216 446 34 46

Web adresi: www.sinerjiresidence.com


projeye sor



Geri Dön