18 / 04 / 2024

Sinpaş 2015 Mart'ta özel sektörün satış şampiyonu oldu!

Sinpaş 2015 Mart'ta özel sektörün satış şampiyonu oldu!

Sinpaş, 2015'in mart ayı itibarıyla gayrimenkul sektöründe, en fazla ciroya ulaşan özel sektör şirketi oldu.



Sinpaş, 2015'in mart ayı itibarıyla gayrimenkul sektöründe, en fazla ciroya ulaşan özel sektör şirketi oldu. Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı'nın mart ayında gerçekleştirdiği satışlar, Sinpaş'ı sektörün zirvesine taşıdı. Sinpaş 2015'in ilk çeyreğinde de adet bazında da en fazla satışı yapan özel sektör firması oldu. Sinpaş GYO, Bomonti'de satışa sunacağı yeni projesinin adını da "Queen Bomonti" olarak duyurdu. 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin 2015 projeleri hakkında bilgi verdi.


"Queen Bomonti" satışa çıkıyor


Sinpaş GYO'nun Bomonti'deki rezidans projesinin adını "Queen Bomonti" olarak belirlediklerini söyleyen Seba Gacemer, projenin ön satışlarına önümüzdeki günlerde başlayacaklarını duyurdu: 


"Bomonti'deki uzun zamandır beklenen rezidans projemizi satışa sunuyoruz. ‘Mimari silueti ve estetiğiyle İstanbul'un simgelerinden biri olacağına inandığımız projemizin adını da Queen Bomonti olarak belirledik. Bu proje ile İstanbul'u taçlandıracağız. Queen Bomonti ile ilk defa rezidans konseptinde ailelerin hedeflendiği bir projeyi hayata geçirdik. Projemizin bütün detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. 


Geçen yılın en çok tercih edilen özel sektör gayrimenkul markası olarak, bu yıl da zirvedeki yerimizi koruyoruz. Geçtiğimiz mart ayında Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı toplam 415 konut satışıyla gayrimenkul sektöründe, en fazla satış adedine ulaşan özel sektör şirketi oldu. Bu büyük başarımızı, satışa sunacağımız yeni projelerle önümüzdeki aylarda da tekrarlamayı hedefliyoruz."


Seba Gacemer, konut kredilerinde istikrarlı artışın devam etmekte olduğunu ifade ederek, bunun da konut talebindeki canlılığın sürmekte olduğunun bir göstergesi olduğunu belirtti. Gacemer, bankalardaki TL mevduatları toplamının döviz mevduatından daha yüksek olduğunu, bunun da ekonomiye güven açısından önemli bir veri olduğunu belirtti. Gacemer, "ne zaman konut almalıyım" sorusunun yanıtının "konuta erişilebildiği zaman" olması gerektiğini söyleyerek, konutun spekülatif bir ürün olmadığını, maliyetler nedeniyle fiyatların artma eğiliminin devam edeceğini belirtti. Seba Gacemer, "konut maliyetinin yüzde 50'sini oluşturan yapı maliyetlerinde döviz artışına bağlı olarak kalıcı artışlar olacaktır. Eylül dönemiyle birlikte yeni lanse edilecek projelerde döviz kurları o günkü değer seviyesinden alınacaktır" dedi. 


Aydos Country'de 1. etap satışları tamamlanmak üzere


Seba Gacemer, geçtiğimiz aylarda satışına başlanan Aydos Country projesinin de büyük ilgi görmeye devam ettiğini belirtti. Gacemer; "Aydos Country'de doğaseverler mesajımızı iyi aldı. Referans satışlarımız ve müşteri sinerjisi ile 1. etap satışları tamamlanmak üzere", dedi. Seba Gacemer, Ataşehir 10 dakika, Aydos Ormanı'na da yürüyerek 1 dakika mesafede olan Aydos Country'nin şehir içerisinde, doğanın yanıbaşında yaşama fırsatı sunduğunu belirtti. 


Seba Gacemer, Aydos Country ile ilgili şöyle dedi: "Nefes aldığımız havanın elektrik yükünün sağlığımız ve bedenimiz üzerinde doğrudan etkileri var. Araştırmalara göre insanların yeteri kadar temiz hava solumaları için her bir cm3 havada 1.500 negatif iyon bulunması gerekiyor. Orman havasında şehir merkezinden 150 kat daha fazla negatif iyon var. Aydos Country'de yaşamayı tercih edenler, bu negatif iyon zengini ortamda sağlıklı ve zinde yaşayacaklar."


Ankara'ya yeni projeler geliyor


Gacemer, Sinpaş GYO'nun Ankara'daki İncek Dünyası projesinde geliştirilen 900 konuttan yüzde 90'ının satıldığını belirtti. Gacemer, "Satışları ve teslimi tamamlanan İncek Life etabını görenler zaten hiç tereddütsüz İncek Blue ve Green'den seçim yapıyor. İncek Life öyle başarılı oldu ki, İncek Dünyası'nın diğer bölümlerinde satışlarımızı bir hayli kolaylaştırdı."

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, İncek Dünyası'nın Ankara'da şehir hayatından stresinden bunalan ve huzurlu bir hayatın özlemini çekenlere dengeli yaşamın kapılarını açtığını belirterek; "çocukların özgürce oynayabileceği, anne babaların keyifle vakit geçirebileceği, kendine özgü mahalle yapısıyla, zengin spor ve sosyal alanlara sahip İncek Dünyası'yla Ankara'nın havasını değiştiriyoruz" dedi. 


Seba Gacemer Sinpaş GYO'nun önümüzdeki dönem projeleriyle ilgili olarak da şunları söyledi: "3 yeni projemizin lansman hazırlıkları içindeyiz. Ankara'daki projelerimize olan yoğun talep, bizi başkentimizde yeni projeler geliştirmeye yöneltti. Çankaya Oran ve Gaziosmanpaşa'daki arazilerimizde yeni projelerimiz yükselmeye başlayacak. Çankaya Oran'daki konsept projemizle çok yakında Ankara'da yepyeni bir rüzgar estirmeye hazırlanıyoruz."



Dünya


Geri Dön