26 / 04 / 2024

Sinpaş, Büyükesat Ankara Projesi'ne başlıyor!

Sinpaş, Büyükesat Ankara Projesi'ne başlıyor!

Sinpaş 2011 yılında Ankara'daki ilk projesini hayata geçirecek. Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne 900 metre mesafedeki Büyükesat Ankara Projesi'nde 380 konut yer alıyor



Sinpaş GYO, Ankara’daki ilk yatırımına start verdi. Büyükesat’taki projenin temeli bu yıl atılacak. 380 konutluk projenin konsept çalışmaları tamamlanmak üzere. 

Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde bulunan 22 bin 572 metrekare büyüklüğündeki arsa; Cumhurbaşkanlığı Köşkü’ne 900 metre, yabancı ülke konsolosluklarının bulunduğu Koza Sokak’a 100 metre ve TBMM’ye ise 1.500 metre mesafede oldukça merkezi bir konumda yer alıyor.

Önceleri düşük kaliteli yapılaşmanın yoğun olduğu Büyükesat Vadisi içinde yer alan arsa, birkaç yıl önce Büyükesat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı uygulama imar planı içine dahil edilerek, hem yatırımcılar için, hem de yüksek gelir düzeyindekiler için gözde bir yerleşim bölgesi haline geldi. İmar planı yapılan ve konut sahası içinde yer alan arsa üzerinde geliştirilecek projenin idari izin süreçleri başladı, yaklaşık 380 adet konut için konsept çalışmaları ise tamamlanmak üzere.

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com


Geri Dön