24 / 04 / 2024

Sinpaş GYO, Lagün'de anneler günü etkinliği düzenledi

Sinpaş GYO, Lagün'de anneler günü etkinliği düzenledi

Sinpaş GYO, Lagün'de yaşayan aileler için unutulmayacak bir anneler günü etkinliği düzenledi



Behzat GERÇEKER ve ENBE Orkestrası'nın tadına doyulmayan canlı performansı eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan aileler suyun ve yeşilin doyasıya buluştuğu benzersiz Lagün ortamında duygu dolu anlar yaşadılar.

"Yaza Merhaba" sloganı ile başlayarak geleneksel hale gelen "Lagün Göl Buluşmaları" etkinlikleri geçen hafta Anneler Günü'ne özel brunch etkinliği ile devam etti. Lagün Zen-Wellness Club önündeki havuz başında Lagün'lü aile bireylerini bir araya getiren Anneler Günü Brunch'ı her yaştan davetli için unutulmayacak bir anı olarak zihinlerde kalacak. 700' ü aşkın davetlinin bulunduğu etkinlik eşsiz bir doğa ve müzik ziyafetine sahne oldu. 

Lagün'ün göllerle örülü doğa ortamında İstanbul Devlet Opera ve Senfoni Orkestrası üyelerinden Behzat GERÇEKER ve kurmuş olduğu, önde gelen yerli ve yabancı müzisyenlerden ve vokalistlerden oluşan ENBE Orkestrası bu anlamlı günde opera aryalarından hafif müziğe, Fransızca valslerden Latin esintilerine, ünlü müzikallerden popüler müzik ve Türkçe pop müziğine uzanan geniş bir repertuar sunarak, Lagünlülere unutulmayacak anlar yaşattılar. Göletlerin üzerinde sandallarla dolaşan çocuklar, köprülerde onları keyifle seyreden anne-babalar, çevresi yemyeşil çiçeklerle bezenmiş göletlerin etrafında gezinen gençler, anıları hatırlatan şarkılara eşlik ederek çimler üzerinde dans eden çiftler bu özel günün tadını doyasıya çıkardılar.

Sinpaş GYO, Lagün'ün huzurlu ve keyifli ortamında Behzat GERÇEKER ve ENBE Orkestrası'nın muhteşem performansı eşliğinde Lagün sakinlerine ve dostlarına Lagün'de yaşamanın ayrıcalığını bir kez daha hissettirdi.


Geri Dön