24 / 04 / 2024

Sinpaş GYO'nun yeni rezidans projesi: Sinpaş Queen Bomonti

Sinpaş GYO'nun yeni rezidans projesi: Sinpaş Queen Bomonti

Sinpaş GYO, İstanbul Bomonti'de, Anthill ile Hilton Oteli arasında yeni bir rezidans projesine hazırlanıyor. Proje ile ilgili ayrıntıları Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer verdi.



İstanbul Bomonti'de, Anthill ile Hilton Oteli arasında yeni bir rezidans projesine başlayacaklarını söyleyen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, mayıs ya da eylül ayında resmi lansmanının yapılacağı projenin isminin Sinpaş Queen Bomonti olarak belirlediklerini söyledi. 


Rezidanslarda net ve brüt alanların çok önem taşıdığını, işletme giderlerinin çok önemli olduğunu belirten Gacemer, aidatın ise çok makul düzeyde olacağını belirtti. 


Şirketin performansı ve yeni dönem hedefleri ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Gecamer, "Dubai'de çok fazla bina yükseliyor ve her biri birer mücevher gibi. Biz de İstanbul'da sembol olabilecek bir proje yapmak istiyoruz. Bomonti'de şu anda şehrin siluetine olumlu etki edecek yapılar bulunmuyor. İstanbul yükselecekse böyle başyapıt bir proje olmalı dedik. Ön satışlara başladık. Projede yaklaşık 800 konut bulunacak" dedi.


Proje 15 dönüm arazi üzerinde kurulacak. Sinpaş GYO, Sinpaş Yapı ile birlikte ilk çeyrek sonuçlarına göre özel şirketler içinde en fazla konut satışı yapan şirket oldu. 


Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, "Geçen yılın en çok tercih edilen özel sektör gayrimenkul markası olarak, bu yıl da zirvedeki yerimizi koruyoruz. Mart ayında Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı toplam 415 konut satışıyla en fazla satış adedine ulaşan özel sektör şirketi oldu. Emlak Konut GYO 15 aktif projede 480 birim, biz ise 9 projede 415 birim satışı gerçekleştirdik. Hem adette hem de ciroda yüzde 30 büyüme elde ettik" dedi.

 

İkinci yarı hareketli olacak


Sinpaş Yapı ile birlikte geçen yıl aynı dönemde 416 adet satışla 200 milyon liralık ciro elde ettiklerini kaydeden Gacemer, bu yıl yüzde 30 ciro artışıyla, mart ayı sonu itibariyle 700 adet birimde 360 milyon liralık satış gerçekleştirdiklerini söyledi. Seçimlerin ardından yılın ikinci yarısında sektörde daha hareketli bir dönemin başlayacağını vurgulayan Gacemer, eylül-aralık arasında satışlarda bu hareketin daha net görüleceğini dile getirdi. 



Dünya




Geri Dön