24 / 04 / 2024

Sinpaş Liva’da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat!

Sinpaş Liva’da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat!

Sinpaş Liva’da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat. 439.920 TL’den başlayan 2+1 daireler ve 512.000 TL’den başlayan 3+1 daireler için çok özel kredi oranları ve %20 indirim fırsatı sunan Sinpaş Liva’dan ev sahibi olmanın tam zamanı!



Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği ve donatılarıyla yaşama değer katan Liva Turkuaz’da son daireler de bitmek üzere. Gölü, bahçeleri, konsept adaları, yüzme havuzu ve yeşil ile mavinin buluştuğu birbirinden keyifli alanlarıyla bölgenin yıldızı haline gelen Liva Turkuaz’da yaşayanlar doğanın ve prestijin keyfini çıkarıyor. Sinpaş Liva, 2+1 ve 3+1’den oluşan son 30 daire için şimdi çok özel kredi oranları ve %20 indirim fırsatı sunuyor.


Bölgenin değeri her geçen gün artıyor!

Sinpaş Yapı kalitesi, mimarisi, sosyal donatıları, su alanları ve çevre düzenlemeleriyle göz kamaştıran Liva Turkuaz projesi konumu itibariyle de eşsiz bir noktada yer alıyor. TEM Otoyolu ve Çamlıca gişelerine yaklaşık 5 dakika, 1. Köprü, Paşaköy gişelerine 5 dakika, planlanan metro durağına yürüme mesafesinde ve Ataşehir’e sadece 10 dakika mesafede olan Sinpaş Liva Turkuaz, 3. Köprü ile birlikte İstanbul’daki en önemli destinasyonlardan biri haline gelecek ve 2019’da kullanıma açılacak 3 ayrı metro hattıyla beraber değerine değer katacak.


İstanbul’un yükselen yıldızı Sultanbeyli’de tamamlanan ilk proje olarak da dikkat çeken Liva Turkuaz Sabiha Gökçen Havaalanına rahat ulaşım imkânı ile kolaylık sağlıyor. Sinpaş’ın Liva Turkuaz projesiyle değerlenen Sultanbeyli’nin diğer büyük ve önemli yatırımları arasında eğitim kampüsleri, üniversite projesi, spor lisesi, kütüphane, kongre ve gösteri merkezi, yeni kent meydanı ve merkez cami, Aydos Ormanı Tabiat Parkı ve kapalı otopark bulunuyor.


Ayrıcalıklar yanı başınızda!

Liva Turkuaz, sağladığı ulaşım kolaylıklarının yanı sıra sakinlerine sunduğu sosyal donatılarla da fark yaratıyor. Proje sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal göletiyle masmavi bir yaşamın kapılarını açan Liva’da günün her saati evden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabiliyor, göl kenarındaki kış bahçelerinde dört mevsim boyunca aileler hep birlikte keyifli dakikalar geçirebiliyor.


Spor, sağlık ve eğlence Liva’da

Daha sağlıklı, dinamik ve formda bir yaşam için spor olanakları sunan Liva’da yetişkinler ve çocuklar için göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitnesscenter, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor. Çocuklar için de keyifli eğlence imkânı sunan Play Zone’un rengârenk dünyasında çocuklarınız doyasıya eğlenirken siz de projede yaşamın tadını çıkarabiliyorsunuz.


Hemen teslim 30 daire için kaçırılmayacak fırsat

Liva Turkuaz, 2+1 ve 3+1’lerden oluşan son 30 daire için çok özel kredi oranları ve %20 indirim fırsatı sunuyor. Liva Turkuaz’da 2+1 daireler 439.920 TL’den, 3+1 daireler ise 510.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Web: http://www.sinpasliva.com.tr/



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SİNPAŞ Yapı'nın İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli'de geliştirdiği Liva Turkuaz'da son daireler kaldı. Sinpaş Liva, 2+1 ve 3+1'den oluşan son 30 daire için özel kredi oranları ve yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor. Liva Turkuaz'da 2+1 daireler 439 bin 920 TL'den, 3+1 daireler 510 bin TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Liva Turkuaz projesi, TEM Otoyolu ve Çamlıca gişelerine yaklaşık 5 dakika, 1. Köprü, Paşaköy gişelerine 5 dakika, planlanan metro durağına yürüme mesafesinde ve Ataşehir'e 10 dakika mesafede bulunuyor. 


Vatan




Haber Karar Gaztesi'nde şu şekilde yer aldı...



Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sinpaş Liva Turkuaz projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 439 bin 920 liradan başlıyor. İstanbul'da Sultanbeyli ilçesinde hayata geçirilen Sinpaş Liva Turkuaz projesinde son 30 daire için özel kredi oranları ve yüzde 20 indirim avantajı sunuluyor. 52 bin 6 metrekare arazi üzerine yayılan proje, 875 adet konuttan oluşuyor. Projede daire teslimleri ise hemen gerçekleşiyor. Proje, TEM otoyolu ve Çamlıca gişelerine yaklaşık 5 dakika mesafesinde. 



Karar


Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Yaşamın başladığı Sinpaş Liva'da son 30 daire için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. 439.920 TL'den başlayan 2+1 daireler ve 512.000 TL'den başlayan 3+1 daireler için çok özel kredi oranları ve %20 indirim uygulanan proje, Sultanbeyli'de konumlanıyor. Göl, bahçeleri, konsept adaları, yüzme havuzu ve yeşil ile mavinin buluştuğu birbirinden keyifli alanlarıyla bölgenin yıldızı haline gelen Liva Turkuaz'da soın 30 daire sahibini bekliyor. 


Taraf Gazetesi




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'deki Liva Turkuaz projesinde son 30 daire kaldı. Daireler için özel kredi oranları ve yüzde 20 indirim sunuluyor. Liva Turkuaz'da 2+1 daireler 439 bin 920 liradan, 3+1 daireler ise 510 bin liradan başlayan-fiyatlarla satılıyor. 



Posta


Haber Sözcü Gazetesi'nde şöyle yer aldı


SİNPAŞ Yapı'nın İstanbul Sultanbeyli'de 52 bin metrekarelik arazide yapımım tamamladığı Liva Turkuaz projesindeki son 30 daire için yeni bir kampanya başlatıldı. Özel kredi faiz oranları ve yüzde 20 indirim fırsatının sunulduğu projede, toplam 875 konut bulunuyor. Liva Turkuaz'da 2+1 daireler 439 bin liradan, 3+1 daireler ise 512 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 5 bin metrekarelik doğal gölete sahip projede, kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, tenis kortu, streetball alanı, squash salonu, fitness center, saunalar, Türk hamamı bulunuyor. 



Sözcü


Geri Dön