25 / 04 / 2024

Sinpaş'ın 3 konut projesinde ödeme kampanyası başladı!

Sinpaş'ın 3 konut projesinde ödeme kampanyası başladı!

Sinpaş Holding bünyesinde yer alan Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı'nın hayata geçirdiği konut projelerinde ödeme kampanya başladı. Kampanya Aydos Country, İncek Blue ve Liva Turkuaz projelerinde geçerli olacak.



Sinpaş Holding bünyesinde yer alan Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı'nın hayata geçirdiği konut projelerinde ödeme kampanya başladı. İstanbul Sancaktepe'de Sinpaş GYO tarafından yapımı sürdürülen Aydos Country projesinde 10 bin lira peşinat ve aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle daire sahibi olmak mümkün. Kasım ayı boyunca sürecek kampanyaya göre, 288 bin liraya alıcı bekleyen 1+1 daireler, 30 ay vade farksız aylık 2 bin 21 lira taksitle ve 2016 Şubat'da 51 bin lira ile 2017 Şubat ayında 166 bin liralık ara ödemeyle alınabiliyor. Yine Sinpaş GYO tarafından Ankara'da hayata geçirilen İncek Blue projesinde lansman dönemine özel yüzde 10 indirim yapılıyor. 225 dairenin yer aldığı ve önümüzdeki yıl teslim edilecek projede fiyatlar 318 bin liradan başlıyor. Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'de hayata geçirdiği Liva Turkuaz'da ise hemen teslim daireler peşin ödemelerde yüzde 20 indirimle satılıyor. Projede 2+1 daireler 426 bin liradan, daireler ise 496 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor. 


http://sinpas.com.tr/


Sözcü


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli'de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, göl ve bahçe konforunu evde yaşama imkânı sunuyor. Birbirinden farklı konseptlerdeki adaları, sandal keyfi yapabilecek gölü, şelalesi, dinlenme teraslan, kış bahçeleri, yüzme havuzu ve daha birçok sosyal ayncalığıyla fark oluşturan Livada oturum da başladı. 


FİYATLAR 496 BİN LİRADAN BAŞLIYOR 

İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşamın başladığı Livada sonbahar firsatı devam ediyor. Hemen teslim avantajına sahip Lirada, 2+1 ve 3+1 yaşam seçenekleri için peşin ödemede yüzde 20 indirim sağlayan sonbahar kampanyasında, 2+1 113 m2 daire fiyatları 426.560 Tlüen, 3+1133 m2 daireler ise 496.480 TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Liva Turkuaz, yalan güzergahtaki üçüncü köprü, metro projesi ve yeni açılan TEM bağlantı yollan ile her geçen gün değeri artan bölgede tamamlanan ilk proje olarak dikkat çekiyor. Yeni yollar ve metro hattı, bölgenin ulaşımını kolaylaşünyor. Sultanbeylide, Liva Turkuaz projesinin ardından pek çok konut firması da bölgeye yatırım yapmaya başladı. 


Yeni Akit




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Sinpaş Yapı'nın Sultanbeyli'deki projesi Liva Turkuaz'da yılın son fırsatı sunuluyor. 2+1 ve 3+1 daireler peşin ödemede yüzde 20 indirimle satılıyor. Fiyatlar ise 2+1'lerde 426 bin 560 liradan, 3+1'lerde ise 496 bin 480 liradan başlıyor. Toplam 875 konutlu projede teslimler de hemen yapılıyor. Projede yürüyüş parkurları, yüzme havuzları, tenis kortu, spor merkezi, Türk hamamı ve daha birçok olanak sunuluyor. 


Posta



Geri Dön