24 / 04 / 2024

Şişli Arista Business'ta metrekaresi 4 bin dolara dükkan!

 Şişli Arista Business'ta metrekaresi 4 bin dolara dükkan!

Firma: AR Şirketler Grubu

Proje: Arista Bomonti

AR Şirketler Grubu imzasıyla yükselen Arista Bomonti Business projesinde yer alan dükkanların metrekaresi 4 bin dolardan başlıyor. Projedeki dükkanlar için banka kredisi kullanılabiliyor




İstanbul Şişli'de Ar Grup tarafından hayata geçen  Arista Bomonti  Business projesi 32 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Tasarımı Yüksek Mimar Murat Kader tarafından gerçekleştirilen Arista Bomonti'de 85 adet ofis yer alıyor.  Projede çeyrek kat ofisler 166  metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Ofisler dışında 9 adet dükkanın yer aldığı Arista Businnes’ta satış süreci devam ediyor. Projedeki alanları 72 ile 300 metrekare aralığında değişen dükkanlar metrekaresi 4-5 bin liradan satılıyor. Teslimlerin 2013’te gerçekleşeceği Şişli Arista’da banka kredisi ile işyeri sahibi olmak mümkün. 


Arista Bomonti Business projesinde resepsiyon, kuaför, baskı merkezi, restaurant, ortak kullanıma açık toplantı odaları, dijital dosyalama merkezi ve fitness merkezi gibi hizmet birimleri de ofis sahiplerinin ihtiyaçlarına sunuluyor.



444 44 96

 

http://www.aristalife.com/


Gülay ODABAŞI




projeye sor



Geri Dön