19 / 04 / 2024

Sky Bahçeşehir Konutları 11 ay sonra teslim edilecek!

Sky Bahçeşehir Konutları 11 ay sonra teslim edilecek!

İstanbul'un en nezih bölgelerinden Bahçeşehir'de Günden güne değer kazanıyor yükselen Sky Bahçeşehir, Sinan Gayrimenkul güvencesiyle Nisan 2016'da sahiplerine teslim ediliyor.



Sinan Gayrimenkul'ün yurt içi ve yurt dışında yaptığı projelerinin en önemli özelliklerinden birinin de kısa sürede teslim garantisi olduğunu vurgulayan Sinan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alrashdan; "Her proje bizim için olduğu gibi daire sahibi olmak isteyenler için de yeni bir başlangıç" dedi. 


En kaliteli malzemeler Alrashdan, şöyle devam etti: "Yapımına başladığımız her projemizi bir an önce bitirmek istiyoruz bu yüzden de projelerimizi hayata geçirmeden önce, proje için gerekli tüm satın almaları yaparak, hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra satışına başlıyoruz." 


İnşaat hızla ilerliyor 


"Tüm hazırlıklarımız da daha önceden yapıldığı için de inşaat hızla yükselip kısa sürede tamamlanıyor. En kaliteli malzemeler ve büyük bir titizlikle inşa ettiğimiz Sky Bahçeşehir'in inşaatı da hızla ilerliyor,11 ay sonra sahipleriyle buluşacak.


Günden güne kazandırıyor

 

SKY Bahçeşehir, bulunduğu konum itibariyle de günden güne değer kazanıyor. 

Ulaşım rahatlığı sunan, Tem Otoyolu'na 5 dakikada ulaşılan, yapımı devam eden raylı sisteme ise 10 dakika uzaklıkta yer alan Proje, Kanal istanbul, 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi İstanbul'un yönünü değiştirecek olan büyük projelere yakınlığı ile yatırımcısına da kazandırıyor. Bahçeşehir Göleti'nin, Sky Bahçeşehir'in bulunduğu vadiye doğru genişletilecek olması Projenin Gölet'e olan mesafesini daha da kısaltıyor. 


Tam anlamıyla bir aile projesi 


PROJE aileler için tasarlanmış konseptiyle 194 seçkin aileyi bekliyor. Sabah kahvaltısını güzel bir manzaraya karşı yapmak, çocukların paten ve kaykay parkurlarında eğlenceli vakit geçirmesi, dev satranç alanında turnuvalar düzenlemek, yeni komşular dostlar edinmek, sağlam ve güvenli bir projede yaşamak için her ayrıntının düşünüldüğü Proje, aileler için keyifli bir hayat vaat ediyor. 



Vatan


Geri Dön