26 / 04 / 2024

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Skyland'ın ofislerine yoğun ilgi!

Skyland'in şehrin simge projesi olduğunu söyleyen Eroğlu Holding Başkanı Nurettin Eroğlu, "Pandemide ofis kulelerine yoğun talep geldi" dedi.



Eroğlu Gayrimenkul tarafından Seyrantepe'de inşa edilen, 278 metre yüksekliğe ve 68 kata sahip Skyland İstanbul, 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Avrupa'nın en prestijli 10 gökdeleni arasında yer alan Skyland İstanbul, Türk Telekom Arena'nın hemen yanında konumlanıyor. Projeyle gayrimenkul sektöründeki uzmanlıklarını en üst seviyeye taşıdıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Skyland İstanbul, 12 yıldır faaliyet gösterdiğimiz gayrimenkul sektöründe son yıllarda ana odağımızı oluşturuyor. Rezidans kulelerindeki dairelerimizin satışını neredeyse tamamladık” dedi. Eroğlu, projenin geniş teras ve balkonları, 7 metre tavan yüksekliğine sahip ferah iç mekânları ile pandemi döneminde güvenli bir çalışma ortamı sunan ofis kulelerine de ticari gayrimenkul piyasasında yoğun talep gördüğünü söyledi.

Skyland ın ofislerine yoğun ilgi!

SAĞLIK GÜVENCE ALTINDA 

Eroğlu, şöyle devam etti: “Ofislerimizde, tek katta 10 bin metre kareye varan geniş çalışma alanı seçenekleriyle, değişen kullanıcı ihtiyaçla rina uygun esnek kiralama imkânları sunuyoruz. Yüksek katlı yapılarda nadiren bulunan özel pencere sistemimiz ve teraslarımız sayesinde dairelerimiz sürekli temiz havayla tazeleniyor Geniş lobimiz, yüksek kapasiteli otoparkımız, toplam 96 adet asansörümüz sosyal mesafe koşullarını en iyi şekilde karşılarken, sakinlerin ve ziyaretçileri sağlığını binanın her noktasında güvence altına alıyor."

https://www.skylandistanbul.com/

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!


Geri Dön