20 / 04 / 2024

Skyport'ta 5 yıldızlı rezidans ve ofis standardı!

Skyport'ta 5 yıldızlı rezidans ve ofis standardı!

BEYLİKDÜZÜ'NÜN 120 metre ile en yüksek yapısı Skyporfta yaşam başladı. Rezidans ve ofislerin yüzde 80'inin sahiplerini bulduğu Skyport, zirvede yer almak isteyenleri bekliyor. Skyport Beylikdüzü'nün sembol binası olmaya aday...



Beylikdüzü'nün en yüksek, en prestijli gökdeleni Skyporfta yaşam başladı. Bölgenin siluetine yeni bir boyut  kazandıran Skyport,Beylikdüzü'nünilkve tek rezidans hizmeti sunan projesi olma özelliği taşıyor. Gül Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Skyport kilometrelerce uzaktan farkedilen mimarisi ve birinci sınıf olanaklarıyla Beylikdüzü'nün sembol binası olmaya aday. Skyport, Türkiye'nin ilk uluslararası mimarlık ofisinin kurucusu olan ve uluslararası birçok mimarlık ödülünün sahibi Metin Hepgüler'in imzasını taşıyor.

Hızla gelişen bölgelerin başında gelen Beylikdüzü, yakın gelecekte İstanbul'un Batı aksının Maslak'ı olmaya aday. 34 kat ve 120 metre yüksekliğiyle Beylikdüzü'nün ilk yüksek katlı yapısı olan Skyport, bir yandan bölgedeki prestijli ofis ve residence eksikliğini doldururken, diğer yandan çevresine de değer katıyor.

Eşsiz konumu, yüksek yapı kalitesi, sıra dışı mimari yaklaşımı, teknolojisi ve elit yaşam tarzıyla Skyport zirvede yer almak isteyenleri bekliyor. Teknolojik altyapısıyla iş hayatını kolaylaştıran gökdelen, sosyal olanaklarıyla da iş ve keyif zamanları arasındaki farkı kapatıyor.

Skyport'taki daire planları hem home-office olarak hem de rezidans olarak yoğun talep görüyor. Skyport, sadece gökdelen bölümüyle değil E5'e ve caddeye cepheli mağazalarıyla da bölgesine önemli bir ticari canhiık katıyor.
 
Zirvede yaşam başladı

9 bin 500 mefrekare arsa üzerinde yükselen Sykport'ta 56 bin metre kare kullanım alanı bulunuyor. 152 home-ofis daire ile 45 cadde mağazasının yer aldığı Skyport'ta home-ofislerin yüzde 80'i sahiplerini bulurken, cadde mağazalarında ise bu oran yüzde 90'ı aşıyor. Hem rezidans hem de ofis olarak kullanılabilen Skyport'ta stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 3 farklı büyüklükte daire seçeneği bulunuyor. Daireler Siemens ankastre mutfaklarla birlikte tepeden tırnağa bitmiş olarak teslim ediliyor. Yaşamın başladığı Skyport'ta bina yönetiminin işbaşı yapmasıyla birlikte taşınmalar da hız kazandı.

Gül Yapı, Skyport'ta kalan az sayıdaki daire için yeni bir kampanya başlattı. Prestijin zirvesinde yaşam fırsatı sloganıyla 3 haftadır yoğun olarak reklamı yapılan kampanya ile 140 bin dolardan başlayan fiyatlarla daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

120 metrede yemek keyfi

GENİŞ sosyal imkanlarıyla dikkat ccken Skvport'ta bin 500 metrekateWfst)syal tesis, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, vitamin bar, güneşlenme teraslan, Türk hamamı, SPA merkezi, tenis kortu, oyun ve çocuk kulübü ile valet&concierge hizmetleri bulunuyor. Skyport'un 120 metre yükseklikteki en üst noktasında yer alan panoramik manzaralı zirve restoran ise hem Skyport sakinlerine hem de bölge halkına hizmet verecek.

Skvport'ta buluşalım

BEYLİKDÜZÜ'üN en prestijli gokdelejf Skyport E5 ve TEM üzeh: Beylikdüzu^na^raerken kilometrelerce önceden görülebiliyor. Semte adını veren pek çok yapı gibi Skyport da şimdiden bölgesinde yaşayanlar için çok önemli bir buluşma noktası oldu. Yol tarifleri artık Skyport'a göre yapılıyor.

BÖLGENİN ilk ve tek rezidans hizmeti sunan projesi Skyport, 5 yıldızlı otel konforu vaat ediyor. Projede 140 bin dolardan başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün

Yalçın Gül: Emlak alırken işinizi şansa bırakmayın

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Gül, tüketicilerin ev veya işyeri alacakları firmayı iyi araştırmaları gerektiğini vurgulayarak, firmanın referanslarını....

GÜL Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Gül, tüketicilere konut veya işyeffalırken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunarak, "Gayrimenkul sektörü canlanıyor. Herkes hayallerindeki yaşama kavuşmak için fırsat kolluyor. Banka kredileri ve firmaların kendi vadelendirme planları pek çok insanı teşvik ediyor. İstanbul'da her gün yeni bir proje satışa sunuluyor. Bu arz patlaması pek çok insan için bir fırsat yaratıyor ama aynı zamanda riskleri de var. Ev veya işyeri almak pek çok insan için hayatta bir ya da iki kez yapılan bir alışveriştir. Bu çok önemli yatırımı yapmadan önce herkesin dikkat etmesi gereken en önemli husus, müteahhit firmanın kim olduğudur. Tüketicilerin ev veya ofis alacakları firmayı mutlaka iyi araştırması ve daha önce bitirdiği referansları mutlaka incelemeliler. İkinci olarak da sözleşmede yazılanla teslim edilen konut arasındaki donanım, konum, mimari ve malzemeleri çok iyi karşılaştırmalılar. Evi satın aldıktan sonra firmayla ilişkiniz bitmiyor. Satış sonrası hizmetinin de gelişmiş bir firma olmasını tercih etmeliler. Konum, manzara, sosyal olanaklar gibi hayatı güzelleştiren özellikleri de değerlendirerek en doğru buldukları en çok sevdikleri evi ya da ofisi almalarını tavsiye ediyorum" dedi.
 
Değişimin üçüncüsü oldu

BEYLİKDÜZÜ bölgesi çok değil daha 10 yıl öncesinde istanbul'un çok gözde olmayan bir bölgesiyken, Gül Yapı ve ortaklarının öncülüğünü yaplığı kaliteli ve markalı konut projeleri Beylikdüzü'nü İstanbul'un en hızlı gelişen ve yatırım yapılabilir bölgelerinden biri haline getirdi, ilçenin girişinde bir abide gibi yükselen Skyport da bu değerlenmenin bayraktarlarının başında geliyor. Kilometrelerce öteden görülebilen Skyport, hem gece hem gündüz Beylikdüzü'ne gelenleri bütün ihtişamıyla karşılıyor.
Sabah/Bülent Yoldaş

 


Geri Dön