19 / 04 / 2024

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.



Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Irmak tarafından kuruldu.

Smart Yalıtım Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İnşaat sanayi ile ilgili her türlü kimyevi malzeme, yapı kimyasalları ve yapıştırıcıların alımı satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3.Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı, havuz ve temel izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 4.Epoksi zemin kaplama ve yalıtım işleri yapmak 5.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 6.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 7-Kat karşılığı ve iş karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 8.Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. 9.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. 10.İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit , seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. 11.Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. 12.Her türlü nalburiye işleri yapmak. 13.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve kapasitenin müşterilere satışını yapmak 14.Güneş enerji sistemleri ve panelleri kurmak ve işletmek. 15.Çatılar için güneş enerjisi sistemlerinin kurulumu yapmak, güneş enerjisi santrallerinin tasarımı, projelendirilmesi ve yasal izinlerinin alınması konusunda da hizmet vermek. 16.Şehir içi, banliyö ve kırsal alanlarda kara yolu ile personel, öğrenci, vb. grup taşımacılığı (şehir içi personel ve okul servisleri, vb.)


Geri Dön