23 / 04 / 2024

Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Saliha Penchers ve Serkan Özer tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Saliha Penchers ve Serkan Özer tarafından kuruldu. 


Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Sirket yurt içinde ve yurt dısında her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralanan gayrimenkuller üzerinde kısa ve uzun süreli kiralama ve isletme faaliyetlerinde bulunmak, komisyonculugunu yapmak, her türlü yapının taahhüt ve insaatını, tadilatını, dekorasyonunu yapmak, yaptırmak ve pazarlamasını yapmak. Yabacıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluslardaki islemleri takip etmek. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı, insasına ve kiralanmasına aracılık etmek ve isletmek, danısmanlık, gayrimenkul bilirkisi, eksperlik hizmetleri vermek, verdirmek. Sirket her türlü kamu ve özel .......ve anasözleşmesinde yazılı işler:



Smp Gayrimenkul Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Cumhuriyet Mah.Tavukçu Fethi Sk.N.25/1 Şişli 


Geri Dön