20 / 04 / 2024

Snaidero, konut projelerinde kaliteli ürünleriyle yer alıyor!

Snaidero, konut projelerinde kaliteli ürünleriyle yer alıyor!

Hazır mutfak sektöründe   hizmet veren ve tasarımlarıyla Avrupa 'nın bir numaralı mutfak üreticisi haline gelen İtalyan Snaidero firması; son dönemlerde hayata geçirilen en prestijli konut projelerinde yüksek kalite ürünleriyle yer alıyor  



Hazır mutfak sektöründe yarım asırdan fazla süredir hizmet veren ve tasarımlarıyla Avrupa 'nın bir numaralı mutfak üreticisi haline gelen İtalyan Snaidero firması; son dönemlerde hayata geçirilen en prestijli konut projelerinde yüksek kalite ürünleriyle yer alıyor.
şžişli 'de yükselen Trump Towers 'da; Snaidero mutfakları büyük beğeni topluyor.

Uzun yıllardan beri Türkiye 'de tasarım mutfakları ile hizmet veren Snaidero çözüm ortağı olduğu prestijli projelere bir yenisini daha ekledi. İstanbul 'da yapılmakta olan ülkenin en prestijli projesi Trump Towers 'ı 207 adet mutfağı ile dekore eden Snaidero; bu önemli projede uzmanların ve mimarların onayladığı çevreye duyarlı ve yüksek kalitede malzemelerin kullanıldığı ‘ ' Orange ' ' modelini uyguladı. Tasarımıyla kullanıcılarına yaşam kolaylığı getiren Orange modeli; estetik açısından günümüzün modern ve dinamik eğilimlerini yansıtıyor. çizgilerindeki netlik ve modüller arasındaki devamlılık ise yüksek ergonomiye sahip olmasının en belirgin özellikleri arasında.


Snaidero Türkiye Distribütörü Bülent Durlanık: “Son dönemde Avrupa kapsamında yapılan pazar araştırmalarında hazır mutfak tüketicilerinin yüzde 70 'inden fazlasının tercihleri parlak lake yüzeyli, kulpsuz, high tech görünümlü seriler yönünde. En çok tercih edilen renkler ise beyaz ve tonları olarak öne çıkıyor. Trump Towers 'da kullandığımız Snaidero Orange serisi tüm bu özellikleri bünyesinde bulundurması nedeni ile gerek Avrupa 'da gerekse Türkiye 'de en çok tercih edilen ürünümüz konumunda. ” diyerek Trump Towers projesindeki uygulama seçimlerinin çıkış noktasını da belirtmiş oldu.

 


Geri Dön