23 / 04 / 2024

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.



Türkiye’de markalı gümüş üretiminin öncüleri arasında yer alan So CHIC’in yeni mağazası, yüzlerce modelden oluşan özel koleksiyonları ve geniş ürün yelpazesi ile M1Konya AVM’de açıldı. Sürekli değişen ve gelişen aksesuar dünyasına trend ve özgün tasarımları ile yeni bir soluk getiren So CHIC, tasarım takı ve aksesuar tutkunlarını, M1Konya AVM’de açılan yeni mağazasına bekliyor.

Teras alanıyla ferah ve sağlıklı

Tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve açık otoparkı ile M1Konya Alışveriş Merkezi, normalleşme sürecinde misafirlerine havadar ve sağlıklı ortamlar sunuyor. Ziyaretçilerinin güvenlik ve sağlığını en yüksek seviyede gözeten M1Konya AVM, uygulamaya koyduğu önlemlerle geçtiğimiz günlerde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcıları arasında yer alan FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgilere www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.


Geri Dön