19 / 04 / 2024

SOM Değerleme'nin 10. semineri 22 Ekim'de yapılacak!

SOM Değerleme'nin 10. semineri 22 Ekim'de yapılacak!

SOM Değerlemenin yılbaşından bu tarafa her ay düzenlediği ücretsiz bilgilendirme seminerinin 10.su 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00te Centrum Toplantı Hizmetlerinin ev sahipliğinde Küçükyalıdaki Quartz Salonunda gerçekleştirilecek



SOM Değerlemenin yılbaşından bu tarafa her ay düzenlediği ücretsiz bilgilendirme seminerinin 10.su 22 Ekim Cumartesi günü saat 14.00te Centrum Toplantı Hizmetlerinin ev sahipliğinde Küçükyalıdaki Quartz Salonunda gerçekleştirilecek. Bu güne kadar bine yakın katılımcının, gayrimenkul yatırımında dikkat edilmesi gereken kritik unsurlar hakkında bilgilendirildiği seminerde bu ay Vergi konusu da ele alınacak. Gayrimenkul Alım-Satımında ve kiralamalarda ne kadar  vergi öderim  Emlak Vergisi ne zaman, kaç taksitte ödenir Veraset İntikal Vergisi neye göre belirlenir, ne zaman ödenir Katma Değer Vergisi oranı neye göre değişir gibi sorular, konuk uzmanlarca birinci ağızdan yanıt bulacak.

Gayrimenkul almayı düşünen bireysel yatırımcıları, ileride sorun yaşamaması için nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda bilgilendiren Değer mi Değmez mi isimli seminer dizisinin onuncusu 22 Ekim Cumartesi günü, yine Centrum Toplantı Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Gayrimenkul satın alırken dikkat edilmesi gereken konular, yaşanması muhtemel sorunlar ve karşılaşılabilecek riskler hakkında katılımcıların bilgilendirildiği ve yaşanmış örnek olayların aktarıldığı seminerde bu ay ayrıca vergi konusu da ele alınacak.

SOM Değerleme uzmanları, Değer mi Değmez mi isimli seminer dizisinde Doğru daireyi mi satın alıyorsunuz Gayrimenkulün alımına ya da satımına engel bir durum var mı Krediye uygun mu Dairenin yasal büyüklüğü nedir Binanın ruhsatı ve iskanı var mı Binanız yıkılırsa yerine nasıl bir yapı inşa edilebilir Mülk üzerinde haciz, ipotek vb. yasal kısıtlamalar bulunuyor mu Satın alınan arsa yapılaşmaya uygun mu vb. gibi onlarca farklı soruya yanıt veriyor.

Katılımın ücretsiz olduğu Değer mi Değmez mi semineri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

 


Geri Dön