19 / 04 / 2024

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. En büyük yeşil bina projelerinden olacak Konforia İstanbul'da satış başladı.



İstanbul ve İzmir’de Siesta, Evreka, Soho, Evostar, Park Aparts gibi projelerle binlerce konut inşa eden Soyak, İstanbul’un gelişen bölgelerinden Arnavutköy ilçesinde 5 bin konutluk dev bir projenin ilk adımını attı. Kuzey Bahçeşehir olarak anılan bölgede Soyak Konforia adı verilen projenin 271 konutluk ilk etabı satışa sunuldu. LEED Sertifikası’na uygun bina kriterleri ile toplam 5 bin konuttan oluşacak proje, 2+1 ve 3+1 daire sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Projenin üçte biri satıldı.


En büyük yeşil proje


SOYAK Holding CEO’su Dr. Emre Çamlıbel, eylül ayında Dubai Cityscape Fuarı’nda ön tanıtımı yapılan projenin yoğun ilgi gördüğünü belirterek “Yeni havaalanı, yeni köprü yolları ve diğer büyük projeler nedeniyle İstanbul’un geleceği olarak adlandırdığımız lokasyonda yeni projemizi hayata geçiriyoruz. Amacımız gelişmekte olan bu bölgede enerji tasarruflu, alışveriş ve spor  alanları bulunan, toplam 5 bin konuttan oluşacak Türkiye’nin en büyük ‘yeşil bina’ projelerinden birine imza atmak.      Bu bölgede ayrıcalıklı yaşamak isteyenler için satışa çıkardığımız projemizin ilk etabını 2017’de teslim edeceğiz” diye konuştu.



3 bin talep geldi


Yaklaşık 3 bin kişinin ön talepte bulunduğu projede 2+1 daireler büyük ilgi gördü. Soyak Konforia’da 1+1 daireler 178 bin liradan, 2+1 daireler 284 bin liradan, 3+1 daireler ise 344 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Star



Geri Dön