19 / 04 / 2024

Soyak Bahçe Bahçe bugün görücüye çıkıyor!

Soyak Bahçe Bahçe bugün görücüye çıkıyor!

Bugün görücüye çıkacak olan soyak Bahçe Bahçe Evleri, Bahçeşehir'de bir yaşam sunuyor. Topalm 294 konuttan meydana gelen proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 402 bin TL'den başlıyor ve 568 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje Aralık 2013'te teslim



Soyak'ın hayata geçirdiği Soyak Bahçe & Bahçe bugün görücüye çıkıyor. Bahçeşehir'de konumlandırılan projede toplam 294 konut yer alıyor. 3+1 teras bahçeli dubleksler ve 5+1 bahçeli triplekslerden meydana gelen proje, bahçe konseptiyle dikkat çekiyor.

Soyak Bahçe Bahçe Evleri'nde yer alan 3+1 teras bahçeli dublekslerin alanları 139,25 ile 147,46 metrekare arasında değişiyor. 5+1 bahçeli tripleksler ise 198,78 ile 202,31 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje kapsamında tüm dairelerin kendilerine ait bahçesi bulunuyor.

Proje kapsamında yer alan bahçe teraslı 3+1 dubleksler  402 bin TL'den ve bahçeli 5+1 tripleksler 568 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta sunuluyor.

Projedeki dairelerin genelinde ahşap kaplama kapılar, ısı yalıtımlı camlar ve seramik fayanslar yer alıyor. Proje kapsamında daire içlerinde antre, koridor, teras, banyo, wc ve mutfaklarda armatürü olacak.

Projenin sosyal yaşam alanlarında yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, spa ve masaj odası, kafe, havuz bar, çatı bar, çocuk oyun odası, eğlence odası, tek pota basketbol sahası, sosyal tesisler, özel peyzaj, 24 saat güvenlik bulunuyor.

Ayrıca proje içerisinde kent mobilyaları, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları, bisikletler için park alanları, basketbol sahası ve her daire için 2 otopark bulunuyor.

Proje kapsamında konut teslimleri sonrası müşteri hizmetleri bulunuyor. Bahçeşehir'de konumlandırılan proje Aralık 2013'te sahiplerine teslim edilecek. Projenin satış ofisi Bahçeşehir'de Avni Akyol Bulvarı sonunda Mesa-Nurol ve Eston Şehir projeleri arasında yer alıyor.

440795
http://www.soyak.com.tr


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön