29 / 03 / 2024

Soyak Bahçe Bahçe Evleri satışa çıktı! 568 bin TL'ye bahçeli 5+1 tripleks!

Soyak Bahçe Bahçe Evleri satışa çıktı! 568 bin TL'ye bahçeli 5+1 tripleks!

50. yılını kutlayan Soyak, İstanbul 'da ödüllü Bahçeşehir 'de, bahçeli evin huzurunu ve keyfini yaşamak isteyenlerin hayallerini, Soyak Bahçe&Bahçe ile gerçekleştiriyor. Proje kapsamında yer alan bahçeli 5+1 tripleksler 568 bin TL 'den başlayan fiyatlarla



Soyak; Bahçeşehir 'in merkezinde yeşil bambu bahçeleri ve lüks evleri ile; huzurlu, konforlu, modern, kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak yeni projesi Soyak Bahçe&Bahçe 'yi İstanbulluların beğenisine sundu. Soyak, yeni projesi Soyak Bahçe&Bahçe 'nin lansmanını, 24 Haziran Cuma günü, çırağan Sarayı 'nda gerçekleşen basın toplantısı ile aktardı.

Uzun yıllardır Soyak sakini olan bir ailenin canlandırıldığı, yeni nesil bahçe anlayışının da detaylı olarak anlatıldığı basın toplantısında; Soyak Holding CEO 'su M.Emre çamlıbel, yeni projelerini şu sözlerle tanıttı: “TOKİ ile hasılat paylaşımı modeli kapsamında gerçekleştirdiğimiz Soyak Bahçe&Bahçe 'de, “Yeni Nesil Bahçe ” anlayışını sunuyoruz. Her projemizde olduğu gibi günümüz yaşam koşullarının ihtiyacına uygun, şehir merkezinde yer alan, modern ve güvenlikli bir yaşamın yanı sıra; bu projemizde sakin ve huzurlu bir ortamda, romantik ve egzotik çizgiler taşıyan, hem herkesin sadece kendine ait lüks bir bahçesi olsun, hem de bakımı kolay olsun istedik. Buna “Yeni Nesil Bahçe ” dedik. 50. Yılımızın ilk ayağında  İzmir  'de satışa çıkardığımız Soyak Mavişehir Optimus 'tan sonra, 2. yeni projemiz Soyak Bahçe&Bahçe 'yi, İstanbul Bahçeşehir 'de ayrıcalıklı yaşamak isteyenler için satışa sunduk. Bu sene içinde 3 yeni projemizi daha satışa çıkarmayı hedefliyoruz. ”

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak 'ın 50.000m2 alan üzerine kurulu, 294 adet   bahçeli evden oluşan yeni projesi; dubleks ve tripleks bahçeli ev seçenekleri ile her zevke ve beğeniye hitap ediyor. Her eve özel “Yeni Nesil Bahçe ”si, iki araçlık otoparkı, havuzlu sosyal tesisi, SPA 'sı, fitness salonu, genç ve çocuk odaları ile Soyak Bahçe&Bahçe, lüksün, huzurun ve keyfin yeni adresi olarak sakinlerini bekliyor.

İstanbul Bahçeşehir 'de Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Bahçe&Bahçe 'de bahçe teraslı 3+1 dubleksler 402 bin TL 'den, bahçeli 5+1 tripleksler 568 bin  TL 'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Aralık 2013 'te tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan projede, 120 aya kadar banka kredili, uygun koşullarda satış imkanı sağlanıyor.

Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı olarak teslim edilecek, ayrıcalıklı lüks tasarıma sahip proje; kapalı otoparklar, yeşil bambu tasarımlı özel bahçeler, fitness salonu, yüzme havuzu, spa ve masaj odası, basketbol sahası ve çocuklara özel oyun odasının yanı sıra kafe, havuz bar ve çatı bar ile, keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuluyor.

Soyak 'ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 3 boyutlu çeşitli oyunların yer aldığı genç eğlence odası da dikkat çekiyor.  

Soyak Bahçe&Bahçe 'de, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, elektrikli araçlar için şarj ünitesi, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imknıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor.

Projenin Künyesi:

Projenin Adı: Soyak Bahçe & Bahçe

Projenin şžehri/Semti: İstanbul, Bahçeşehir

Arazi Sahibi: TOKİ

Mimari Tasarım: Mutlu çilingiroğlu

Toplam Proje Alanı: 50.000 m ²  

Toplam Konut Sayısı: 294 bahçeli ev

Projenin Teslim Tarihi: Aralık 2013

Projenin Özellikleri:

3+1 Bahçe Teraslı Dubleksler ve 5+1 Bahçeli Tripleksler
Yüzme havuzu
çocuk havuzu
Fitness salonu
Spa ve masaj odası
Kafe
Havuz bar ve çatı bar
çocuk oyun odası
Eğlence odası
Özel peyzaj
24 saat güvenlik
Teslim sonrası müşteri hizmetleri (4440795)

444 0 795

www.soyak.com.tr


Geri Dön