26 / 04 / 2024

Soyak Bahçe & Bahçe Projesi'nin tüm ayrıntıları açıklandı! 402 bin TL'ye!

Soyak Bahçe & Bahçe Projesi'nin tüm ayrıntıları açıklandı! 402 bin TL'ye!

Soyak Bahçe & Bahçe, toplam 294 konuttan meydana geliyor. Projede 3+1 teras bahçeli dubleksler ve 5+1 bahçeli tripleks villalar bulunuyor. Proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 402 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje yarın görücüye çıkıyor



Soyak yeni bir projeye imza atıyor, Soyak Bahçe & Bahçe... Soyak Bahçe & Bahçe, Bahçeşehir'de yer alıyor. Toplam 294 konuttan meydana gelen projede 3+1 teras bahçeli dubleksler ve 5+1 bahçeli tripleks villalar bulunuyor.

Bahçe konseptiyle dikkat çeken Soyak Bahçe Bahçe Konutları'nda yer alan tüm evlerin kendilerine ait bahçeleri bulunuyor.  Soyak Bahçe Bahçe Evleri'nde yer alan 3+1 teras bahçeli dublekslerin alanları 139,25 ile 147,46 metrekare arasında değişiyor. 5+1 bahçeli tripleksler ise 198,78 ile 202,31 metrekare arasında değişen alanlara sahip.

 

Proje kapsamında yer alan bahçe teraslı 3+1 dubleksler 402 bin TL'den ve bahçeli 5+1 tripleksler 568 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta sunuluyor.

 

Projedeki dairelerin genelinde ahşap kaplama kapılar, ısı yalıtımlı camlar ve seramik fayanslar yer alıyor. Proje kapsamında daire içlerinde antre, koridor, teras, banyo, wc ve mutfaklarda armatürü olacak.

Projenin sosyal yaşam alanlarında yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, spa ve masaj odası, kafe bulunuyor.  Havuz bar, çatı bar, çocuk oyun odası, eğlence odası, tek pota basketbol sahası, sosyal tesisler, özel peyzaj, 24 saat güvenlik de projenin diğer özelliklerinden...

Ayrıca proje içerisinde kent mobilyaları, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları, bisikletler için park alanları, basketbol sahası ve her daire için 2 otopark bulunuyor.

Proje kapsamında konut teslimleri sonrası müşteri hizmetleri bulunuyor. Bahçeşehir'de konumlandırılan proje Cuma günü görücüye çıkıyor... Projenin satış ofisi Bahçeşehir'de Avni Akyol Bulvarı sonunda Mesa-Nurol ve Eston Şehir projeleri arasında yer alıyor.

http://www.soyak.com.tr

440795

 




Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön