28 / 03 / 2024

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesi Dubai'de tanıtıldı!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Kuzey Bahçeşehir Projesi

Soyak Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yeni Projesinin ön tanıtımını Dubai’de yaptı. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.



Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak; 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarına katılım göstererek, projelerini Ortadoğu’daki yatırımcıların ilgisine sundu. Mevcut projeleri veKuzey Bahçeşehir’de başlayacağı yepyeni projesinin detaylarını hem görsel hem de birebir iletişim yoluyla fuar ziyaretçilerine standından aktardı.


Soyak Kuzey Bahçeşehir projesini Dubai'de tanıtacak!


Soyak,50 yılı aşkın süredir gayrimenkul, enerji, döküm ve çimento sektörlerinde 12 şirketi ve 1300 çalışanı, güçlü finansal ve kurumsal yapısı, esnek iş yapış yöntemleri ile gayrimenkul sektöründe ilk ve tek Ulusal Kalite Belgesi kazanmaya hak kazanan şirketi. Özellikle gayrimenkul sektörüne kazandırdığı enerji verimli ‘yeşil bina’ konseptiyle hem Türkiye’nin marka proje değerlerine hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bugüne kadar 50.000 aileyi ev sahibi yapan Soyak, Türk gayrimenkul sektörüne kazandırdığı birçok ilk’ten sonra, katıldığı Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda faaliyet gösterdiği tüm sektörlerdeki yatırımlarının da birarada sergilendiği standında farklı ve dinamiği yüksek pazarlara da tecrübesini ulaştırmak istiyor.


Soyak’ın ‘Yeşil Bina’ları Dubai’de görücüye çıktı

Ön tanıtımını ilk kez Dubai’de yaptığı Kuzey Bahçeşehir’deki yeni projesinin öne çıkan detaylarını yatırımcılarla paylaşan Soyak, projenin 3. Havalimanı ve 3.Köprü’ye yakın olan lokasyonunun getireceği avantajları, LEED Sertifikası’na uygun bina kriterlerini, toplam 5.000 konuttan oluşacak yeni projesinin ilk etabının 2017 yılında teslim edileceğini fuar ziyaretçilerine aktardı. Fuarda yeni projenin ön tanıtımının yanı sıra LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.


Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’nda yeni proje öntanıtımınave mevcut projelerine yabancı yatırımcıların gösterdiği ilginin memnuniyetini ve fuarla ilgili görüşlerini de dile getiren Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; “Gelişmekte olan pazarlar başta olmak üzere hızlı şehirleşme ve demografik değişimlerin etkisiyle 2020 yılına kadar gayrimenkul sektörünün dünya genelinde önemli bir büyüme yaşacağı ve sektördeki fırsatlar arttıkça da sektöre yapılan yatırımların büyümesini bekliyoruz. İstanbul’un bir Finans Merkezi olması, 3.Köprü ve Yeni Havalimanı gibi projelerle Türk gayrimenkul sektörü küresel bir boyut kazanacak diyebiliriz. Bizde sürdürülebilirliği ve yeniliği bir araya getiren çalışmalara imza atan bir marka olarak, dinamiği yüksek Ortadoğu pazarına Dubai Cityscape Global 2015 fuarıyla giriş yaptık. Burada hem satışı devam eden mevcut projelerimizi hem de Kuzey Bahçeşehir’de başlayacağımız yeni projemizin detaylarını yabancı yatırımcılarla paylaşmaimkanı bulduğumuzu düşünüyoruz.” dedi.


Soyak Kuzey Bahçeşehir’de İstanbul’un İLK Mega Yeşil Projesini Gerçekleştiriyor…

Soyak’ın 2017 yılında teslim edilmesi planlanan, 5.000 konuttan oluşan mega projesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Dr. Çamlıbel; “Yeni projemizi İstanbul’un yeni merkezi olarak görülen 3. Köprü ve 3. Havalimanı bölgesinde hayata geçiriyoruz. Amacımız gelişmekte bu bölgede enerji tasarruflu, alışveriş ve spor alanları bulunan, toplam 5.000 konuttan oluşacak Türkiye’nin en büyük ‘yeşil bina’ projelerinden birineimza atmak. Kuzey Bahçeşehir’deki Projemizin ilk tanıtımını bugün burada yaptık ve hem yabancı hem de yerli yatırımcılardan aldığımız geri dönüşler bizi çok memnun etti”dedi.


15 soruda  Soyak Kuzey Bahçeşehir Projesi  için tıklayın!

Tel: 444 0 795

Web: www.soyak.com.tr


projeye sor



Geri Dön