23 / 04 / 2024

Soyak Mavişehir Optimus'ta büyük fırsat! 149 bin 400 liraya 1+1!

Soyak Mavişehir Optimus'ta büyük fırsat! 149 bin 400 liraya 1+1!

Firma: Soyak Yapı

Proje: Soyak Mavişehir Optimus

Kaliteyi temel alarak hareket eden ve öncü yatırımlara imza atan Soyak, Soyak Mavişehir Optimus’ta 1+1 dairlerde avantajlı kampanya başlatıyor



LEED GOLD sertifikası adayı olan  Soyak Mavişehir Optimus  projesinde 21 Kasım 2012’ye kadar sürecek kampanya dahilinde  1+1 dairelere %10 indirimle sadece 149.400 TL ödeyerek sahip olunabiliyor.


Türkiye konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olan Soyak, İzmir’de Soyak Mavişehir Optimus’la günümüz insanının yaşam tarzına daha uygun olan 'ideal' büyüklüklerde konut konseptini yarattı. İzmirlilere lüksü ve konforu bir arada sunan modern teknolojinin kullanıldığı Soyak Mavişehir Optimus, İzmir’in ilk LEED GOLD sertifikalı projesi olacağı için 21 Kasım tarihine kadar süren kutlama kampanyası dahilinde 1+1 Daireleri %10 indirimli fiyatla 149.400 TL’den satışa sunuyor. 


Yeşil Tasarruf ve Akıllı çözümler

LEED GOLD sertifikası adayı Soyak Mavişehir Optimus çevreye duyarlı, enerji tasarrufunu esas alan akıllı çözümleriyle, konut sakinlerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Binalarda her türlü sistemin enerji tüketimi takip edilerek tasarruf önlemlerinin devamlılığı sağlanabilecek her odaya konan termostatik vana ile evin ısı kontrolünü ev sakinleri istediği gibi ayarlayabilecek. Bu şekilde ısı enerjisinden tasarruf sağlanmış olacak. Pencerelerden içeriye bol gün ışığı girebilsin ve lambalar daha geç yakılsın diye pencere alanları ve yükseklikleri geniş, oda derinlikleri optimumda tutuluyor, site ve ev içi elektrik armatürleri en az enerji tüketen modellerden seçiliyor. Isı yalıtımı uluslar arası standartlarda yapılıyor. Tüm bu uygulamalarla elektrik faturalarından ve aidat masraflarından tasarruf sağlanmış olacak. 


Soyak Mavişehir Optimus projelerinde elektrikli araçlar da düşünülüyor. Elektrikli araçları şarj edebilmek için şarj üniteleri yerleştiriliyor. Düşük emisyonlu araçlar ve carpool/servis araçları/ uzun araçlar için özel ve öncelikli park yerleri yapılıyor. Soyak Mavişehir Optimus projesinde konut sakinleri rahat rahat nefes alsın, daha az kimyasal etkiye maruz kalsın diye, binalar yapılırken çevre dostu boya ve inşaat malzemeleri kullanılıp, solvent içerikli ürünler kullanılmıyor. 


Cazip Fiyat Seçenekleri

Soyak, Mavişehir Optimus projesinde yer alan her büyüklükteki dairelerin ödemesi konusunda da çok çeşitli avantajlar sunuyor. 1+1 Dairelere kampanya süresince %10 indirimli fiyatla sadece 149.400 TL’den sahip olunabilecek.Tamamlandığında İzmir’in ilk LEED GOLD sertifikalı projesi olacak Soyak Mavişehir Optimus’ta 2+1 daireler 228.000 TL, 3+1 daireler ise 330.500 TL fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut sahibi olmak isteyenler 120 ay vadeli ödeme seçeneği ve %0.89  faiz oranıyla Soyak Mavişehir Optimus’tan daire sahibi olabiliyor.


www.soyak.com.tr 

 444 0 795


projeye sor



Geri Dön