16 / 04 / 2024

Soyak Park Aparts, internetle 7 günde 2.100 talep topladı!

Soyak Park Aparts, internetle 7 günde 2.100 talep topladı!

Soyak, Halkalıdaki Soyak Park Apartsta başlattığı 534 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan özel satış kampanyasını  'izinli pazarlama'  isimli uygulamasıyla duyurdu. Uygulama ile yedi günde 2 bin 100 talep toplandı



Soyak, Halkalıdaki Soyak Park Apartsta başlattığı 534 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunan özel satış kampanyasını  'izinli pazarlama'  isimli uygulamasıyla duyurdu.Soyak Yapı Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, internet üzerinden gerçekleştirdikleri bu uygulama doğrultusunda yedi günde toplamda 2 bin 100 talep aldıklarını belirterek, yenilikçi internet uygulamalarının devam edeceğini kaydetti.
Çalışmayı, Napolyon.com interaktif pazarlama şirketiyle birlikte yürüttüklerini söyleyen Ongun, özel satış kampanyalarının doğru kitlelerle buluşması için yenilikçi uygulamalara önem verdiklerini vurguladı. Kampanyanın en önemli özelliği olarak müşterilere kendi istekleri doğrultusunda, doğru zamanda, en etkin ve hızlı biçimde ulaşılmasını gösteren Ongun, şöyle konuştu:
"Proje için İstanbul Avrupa yakasında oturan, yeni bir ev almayı düşünen, kalite- maliyet dengesine önem veren üyeler seçildi. Önümüzdeki dönemde de izinli pazarlama faaliyetlerimize devam edeceğiz dedi.  

 


Geri Dön